ΕΒΓΑ

Γιατί με την ΕΒΓΑ έχουμε όλο το χρόνο καλοκαίρι!

Από ΕΒΓΑ Καλοκαίρι!  

Από το 1936 μέχρι σήμερα τα παγωτά ΕΒΓΑ μας συντροφεύουν όλο το χρόνο! Η ΕΒΓΑ ιδρύθηκε το 1934 από τους αδερφούς Σουραπά και ήταν το πρώτο εργοστάσιο που παρήγαγε τυποποιημένο παγωτό στην Ελλάδα! Εκείνο όμως που την έκανε ιδιαίτερα διάσημη από το 1936 ήταν το παγωτό ξυλάκι - δίνοντάς της την ευρεσιτεχνία για την Ελλάδα - καθώς και το παγωτό σε κύπελλο και το χωνάκι με σοκολάτα και αμύγδαλο.

Απόδειξη της σημασίας που είχε η ΕΒΓΑ μέσα στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων είναι το γεγονός ότι τα μικρά μαγαζιά της γειτονιάς που πουλούσαν τα προϊόντα της μετονομάστηκαν σε «ΕΒΓΑ της γειτονιάς», όρος που συχνά χρησιμοποιείται μέχρι τις μέρες μας.

Η ΕΒΓΑ καινοτομεί και πρωτοπορεί  όλα αυτά τα χρόνια ακόμη και σε διεθνές επίπεδο, όπως έγινε το 1995 όταν τα παγωτά 0% + 0% (χωρίς ζάχαρη και λιπαρά) βραβεύθηκαν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Sial D’ Or.

Όλες οι αγαπημένες μάρκες παγωτού

Στην γκάμα της ΕΒΓΑ βρίσκονται αγαπημένες μάρκες παγωτού όπως τα Status, τα Scandal, τα 4X4 και τα οικογενειακά παγωτά Variete! Επιπλέον, η ΕΒΓΑ σεβόμενη τις ιδιαιτερότητες  της παιδικής διατροφής, ακολουθεί για τα παιδικά παγωτά ειδική συνταγή με περισσότερο ασβέστιο και λιγότερη ζάχαρη σε σχέση με τα υπόλοιπα παγωτά της.

Στα ψυγεία της ΕΒΓΑ μπορεί να βρει κανείς μια μεγάλη και λαχταριστή γκάμα ποιοτικών παγωτών που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο σε επίπεδο γεύσεων, τύπων συσκευασιών, αλλά και τιμών.

Απολαύστε το ελληνικό καλοκαίρι με την καλύτερη παρέα και τα αγαπημένα σας παγωτά ΕΒΓΑ! Γιατί με την ΕΒΓΑ έχουμε όλο τον χρόνο καλοκαίρι!

Από ΕΒΓΑ Καλοκαίρι!

Περισσότερα προϊόντα

Share Happy
Ben and Jerry's Logo

από την γκάμα των προϊόντων μας

videos

Το καλοκαίρι γύρισε!
Νέο Scandal Yogurt Sensations
Status. Από ΕΒΓΑ Καλοκαίρι!
Επιστροφή στην κορυφή

ξέρετε πως...

Facebook
μικρά μυστικά
 • "Ολημερίς το χτίζανε..." Γνωρίζετε ποιο είναι αυτό το θρυλικό μέρος της Ελλάδας;

  22 Nov

 • Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού σήμερα, ευχόμαστε να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου χαρούμενα!

  20 Nov

 • Vanilla Secrets, ένα από τα πιο αγαπημένα παγωτά ΕΒΓΑ. Χωνάκι ή κυπελάκι;

  17 Nov

 • To 1936 η ΕΒΓΑ έγινε ιδιαίτερα διάσημη με το παγωτό ξυλάκι - δίνοντάς της την ευρεσιτεχνία για την Ελλάδα - καθώς και το παγωτό σε κύπελλο και το χωνάκι με σοκολάτα και αμύγδαλο!

 • Απόδειξη της σημασίας που είχε η ΕΒΓΑ μέσα στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων είναι το γεγονός ότι τα μικρά μαγαζιά της γειτονιάς που πουλούσαν τα προϊόντα της μετονομάστηκαν σε «ΕΒΓΑ της γειτονιάς», όρος που συχνά χρησιμοποιείται μέχρι τις μέρες μας!

Ακολουθήστε μας στο facebook

Επιστροφή στην κορυφή

Γραμμή Καταναλωτή

Argentina

Unilever de Argentina S.A.
Alf. H. Bouchard 4191
(B1605BNA)
Munro, Pdo. de Vicente López
Pcia. de Buenos Aires
T: 0800-888-6666
www.unilever.com.arLink opens in a new window

Contact Unilever ArgentinaLink opens in a new window

0800-888-6426

Επιστροφή στην κορυφή