Προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιείτε αν είστε αλλεργικοί

Πείτε μας σε ποια συστατικά είστε αλλεργικοί και θα σας προτείνουμε / υποδείξουμε μερικά προϊόντα που μπορεί να είναι κατάλληλα για εσάς.

Η προσέγγισή μας για να βοηθήσουμε τα άτομα με αλλεργίες

Αυτή η σελίδα έχει ως στόχο να σας ενημερώσει για τις δερματικές αλλεργίες και να σας βοηθήσει να βρείτε προϊόντα που μπορεί να είναι κατάλληλα για εσάς.

Μερικά συστατικά μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις σε έναν μικρό αριθμό ανθρώπων και γι’ αυτό εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι θα χρησιμοποιηθεί η μικρότερη δυνατή ποσότητα αυτών των συστατικών. Μερικά συστατικά είναι πάρα πολύ σημαντικά και δεν μπορούν να απαλειφθούν λόγω της λειτουργίας τους και της ωφέλειάς τους για την πλειοψηφία των καταναλωτών.

Η απόφαση για τα συστατικά που περιλαμβάνουμε στα προϊόντα μας βασίζεται σε τρεις παράγοντες: τις προτιμήσεις των καταναλωτών, τα δικά μας πρότυπα ασφάλειας που πραγματοποιούμε και τους κανονισμούς των χωρών στις οποίες εμπορευόμαστε τα προϊόντα μας.

Γνωρίζουμε ότι οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα είναι πολύ σημαντικές για το μικρό ποσοστό ανθρώπων που μπορεί να είναι ευαίσθητοι σε ορισμένα συστατικά. Γι’ αυτόν το λόγο παρέχουμε σαφείς πληροφορίες για τα συστατικά των προϊόντων μας.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για εσάς

Ενας μικρός αριθμός ατόμων μπορεί να παρουσιάσει αλλεργία σε συγκεκριμένες αρωματικές ουσίες. Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει μια βάση δεδομένων ώστε να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να βρίσκουν προϊόντα που μπορεί να είναι κατάλληλα γι’ αυτούς.

Εάν γνωρίζετε σε ποια αρωματική ουσία είστε αλλεργικοί, μπορούμε να σας υποδείξουμε προϊόντα που δεν το περιέχουν και συνεπώς είναι κατάλληλα για εσάς. Εάν είστε αλλεργικοί σε περισσότερες από μία αρωματικές ουσίες, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για το κάθε ένα από αυτά στα συστατικά ενός προϊόντος. Επειδή το ίδιο προϊόν μπορεί να διατίθεται στα καταστήματα σε εκδοχές με διαφορετική σύνθεση, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις πληροφορίες για τα συστατικά και στη συσκευασία του προϊόντος εκτός από τον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Η παρακάτω λίστα συστατικών περιλαμβάνει τις αλλεργιογόνες αρωματικές ουσίες που ρυθμίζονται από ειδικό Κανονισμό στην Ευρώπη. Στη λίστα συστατικών που αναγράφονται στην ετικέτα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνουμε τα συστατικά που αποτελούν αλλεργιογόνες αρωματικές ουσίες - όμως τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη μηχανή αναζήτησης για να βρείτε / ψάξετε / αναζητήσετε ποια προϊόντα δεν τις περιέχουν.

Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι εάν έχετε αλλεργία σε κάποια αρωματική ουσία, θα πρέπει να ζητήσετε τη συμβουλή ενός γιατρού.

Επιλέξτε μια αρωματική ουσία στην οποία είστε αλλεργικοί και μια μάρκα που θέλετε να δείτε χρησιμοποιώντας τα παραπάνω φίλτρα.

No Results

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για την επιλογή σας

Δοκιμάστε ξανά αφού αλλάξετε τις επιλογές σας

Πείτε μας σε ποια συστατικά είστε αλλεργικοί και θα σας προτείνουμε / υποδείξουμε μερικά προϊόντα που μπορεί να είναι κατάλληλα για εσάς. Εάν είστε αλλεργικοί σε περισσότερα από ένα συστατικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει όλα τα συστατικά ενός προϊόντος.

Η μηχανή αναζήτησής μας περιλαμβάνει τα αλλεργιογόνα τα οποία οι δερματολόγοι συνήθως ελέγχουν τους ασθενείς που μπορεί να έχουν αλλεργίες.

Πληροφορίες για τις δερματικές αλλεργίες στα συστατικά που περιέχονται στα προϊόντα οικιακής και προσωπικής φροντίδας

Δήλωση αποποίησης ευθύνης

Το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, των εικόνων και όλου του υπόλοιπου υλικού) δημιουργήθηκε αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Το περιεχόμενό του δεν αποσκοπεί στην αντικατάσταση της επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης και θεραπείας. Πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας ή κάποιον άλλο ειδικό στο χώρο της περίθαλψης υγείας για ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με κάποιο πρόβλημα υγείας. Να μην αγνοείτε ποτέ τις οδηγίες του γιατρού σας και να μην καθυστερείτε να τον επισκεφτείτε επειδή διαβάσατε κάτι σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας