Απαντήσεις για τα συστατικά των προϊόντων μας

Συχνά λαμβάνουμε ερωτήσεις σχετικά με τα συστατικά που χρησιμοποιούμε στα καθαριστικά μας προϊόντα και στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Για παράδειγμα: Γιατί χρησιμοποιείται ένα συγκεκριμένο συστατικό σε ένα προϊόν; Σε τι χρησιμεύει; Είναι ασφαλές για μένα, για την οικογένειά μου και για το περιβάλλον; Μερικές φορές μας ρωτάνε γιατί επιλέγουμε να μην χρησιμοποιούμε κάποια συστατικά.


Fragrances in our products
Αρώματα

Σε πολλούς ανθρώπους αρέσουν τα αρωματισμένα προϊόντα. Για τη δημιουργία τους χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υψηλής ποιότητας συστατικά που ανταποκρίνονται στις παγκόσμιες προδιαγραφές που έχει θέσει η Διεθνής Ένωση Αρωματοποιίας (IFRA).

Μάθετε περισσότερα
We use preservatives to help protect our products from bacteria, yeasts and moulds.
Συντηρητικά

Χρησιμοποιούμε συντηρητικά για να προστατεύσουμε τα προϊόντα μας από βακτήρια, ζύμες και μύκητες. Στη φύση, συντηρητικά προστατεύουν τα φυτικά, τα ανθρώπινα και τα ζωικά κύτταρα. Με αντίστοιχο τρόπο, τα συντηρητικά παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ασφάλειας και της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας.

Μάθετε περισσότερα
Mangrove plants
Πλαστικά μικροσφαιρίδια απολέπισης

Έχουμε σταματήσει να χρησιμοποιούμε πλαστικά μικροσφαιρίδια απολέπισης από το 2014 ανταποκρινόμενοι στην ανησυχία για τη συσσώρευση των μικροπλαστικών σε λίμνες και ωκεανούς.

Μάθετε περισσότερα
worlds largest family Vim
Σιλικόνες

Πολλά από τα χαρακτηριστικά που αρέσουν στον κόσμο στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, από τη μεταξένια υφή που αφήνουν τα μαλακτικά στα μαλλιά έως την απαλή αίσθηση των αποσμητικών σε μορφή roll-on, οφείλονται στις σιλικόνες.

Μάθετε περισσότερα
worlds largest family Vim
Υποχλωριώδες νάτριο

Οι μάρκες των καθαριστικών προϊόντων μας συμβάλλουν στην καθαριότητα αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, προστατευμένη από μικρόβια. Χρησιμοποιούμε το υποχλωριώδες νάτριο εδώ και πολλές δεκαετίες στα καθαριστικά μας προϊόντα όπως τη Χλωρίνη Klinex, επειδή είναι ένα πανίσχυρο και άμεσης δράσης απολυμαντικό που καταπολεμά ένα ευρύ φάσμα μικροοργανισμών, συμπεριλαμβανομένων βακτηρίων και ιών.

Μάθετε περισσότερα

Μάθετε περισσότερα σχετικά με θέματα και συστατικά, για τα οποία έχει εκδηλωθεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα.

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας