Προσβασιμότητα

Η Unilever δεσμεύεται ότι θα παρέχει σε όλους τους χρήστες πρόσβαση στην ιστοσελίδα, ενώ ταυτόχρονα θα τους προσφέρει μια πλούσια διαδικτυακή εμπειρία.

Web standard

Η Unilever ακολουθεί τις οδηγίες προσβασιμότητας περιεχομένου W3C's (WCAG) 2.0 και standards επιπέδου AA. Όλες οι σελίδες χρησιμοποιούν δομημένη, σημασιολογική XHTML. Η Cascading Style Sheets (CSS) παρέχει το οπτικό styling ενώ το interactivity με τους χρήστες υποστηρίζεται από JavaScript.

Παράλληλα, το site είναι προσβάσιμο από τους χρήστες χωρίς CSS ή JavaScript. Όπου υπάρχουν εικόνες συνοδεύονται από παρεμφερή κείμενα έτσι ώστε αν δεν είναι εφικτή η θέασή τους, το κείμενο να αποτελεί εναλλακτική λύση.

Πλοήγηση με πληκτρολόγιο

Υποστηρίζεται η κλασσική πλοήγηση μέσω πληκτρολογίου.

Πλοήγηση μέσω φωνητικής αναγνώρισης

Η Unilever ακολουθεί τα standards του internet, όπου οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν χρησιμοποιώντας λογισμικό με φωνητική αναγνώριση.

Μέγεθος γραμματοσειράς

Σύγχρονα προγράμματα πλοήγησης υποστηρίζουν είτε την αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς ή zoom στη σελίδα ενώ παράλληλα επιτρέπει στους χρήστες να αυξήσουν το μέγεθος των βασικών περιεχομένων της σελίδας.

Ο Internet Explorer δεν υποστηρίζει τις προδιαγραφές W3C σχετικά με το μέγεθος του κειμένου. Προτείνουμε στους χρήστες που θέλουν να μεγενθύνουν τα κείμενα να αναβαθμίσουν τον browser σε άλλο που να υποστηρίζει τη μεγένθυση ή το zoom.

Όταν επιλεγεί το νέο μέγεθος κειμένου, προτείνουμε ο χρήστης να ανανεώσει τον browser του, δεδομένου ότι μερικές επικεφαλίδες δεν θα έχουν αλλάξει μέγεθος μέχρι να ανανεωθεί.

  • Microsoft Internet Explorer

Επιλέξτε View, μετά Text Size και μετά το preferred size.

  • Mozilla Firefox

Επιλέξτε View, μετά Text Size και μετά επιλέξτε Increase or Decrease. Όπου το Zoom είναι διαθέσιμο, επιλέξτε View, μετά Zoom, μετά Zoom In ή Zoom Out.

  • Apple Safari

Επιλέξτε View, μετά Make Text Bigger ή Make Text Smaller, ή κρατήστε πατημένο το πλήκτρο apple/cmd και πιέστε τα πλήκτρα + ή – για να μεγενθύνετε ή να μικρύνετε το μέγεθος της γραμματοσειράς.

Κείμενο & Χρώμα Background

Καθώς η Unilever ακολουθεί το web πρότυπα, είναι πιθανό να υπερισχύσουν τα προεπιλεγμένα χρώματα αυτών που έχετε επιλέξει.

Yποστήριξη Browser

Υποστηριζόμαστε από τους ακόλουθους browsers:

  • Microsoft Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Apple Safari

Παρόλα αυτά η Unilever δεν έχει δοκιμαστεί σε όλους τους browsers. Επειδή όμως ακολουθεί τα web standards και guidelines, εξαφαλίζει ότι θα λειτουργεί σε όλους τους συμβατούς browsers.

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας