Toggle Αναζήτηση

  1. Home
  2. ...
  3. Αρθρογραφία
  4. 5 Χρυσοί κανόνες για ένα τέλειο φλυτζάνι τσάι

5 Χρυσοί κανόνες για ένα τέλειο φλυτζάνι τσάι

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα φλυτζάνι τσάι εκτός από ένα τέλειο φλυτζάνι τσάι! Γνωρίστε 5 μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να το ετοιμάσετε!

Replace this image
  1. Ξεκινήστε ζεσταίνοντας την τσαγιέρα σας. Ρίξτε στο σκεύος λίγο ζεστό νερό, ανακινήστε και αδειάστε.
  2. Βάλτε στη τσαγιέρα ένα κουταλάκι του γλυκού ή ένα φακελάκι τσάι για κάθε φλυτζάνι που θέλετε να ετοιμάσετε.
  3. Ζεσταίνετε το νερό (τόσο νερό όσο και τα φλυτζάνια τσαγιού που θέλετε να ετοιμάσετε), χωρίς όμως να το αφήσετε να κοχλάσει. Αφού ζεσταθεί, ρίξτε το κατευθείαν πάνω στα φύλλα ή τα φακελάκια του τσαγιού. Αυτό θα βοηθήσει στην απελευθέρωση των φυσικών αρωμάτων του.
  4. Αφήστε το τσάι στο νερό για 3’-5’, ανάλογα με την ποικιλία. Ο χρόνος αυτός είναι απαραίτητος προκειμένου τα φύλλα να απελευθερώσουν όλα τα συστατικά τους.
  5. Ανακατέψτε με ένα κουτάλι, σουρώστε και σερβίρετε.
Πίσω στην κορυφή