Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Klinex

Χώροι ασφαλείς για να τους μοιραζόμαστε!

Klinex logo
Το ολοκληρωμένο σύστημα καθαριότητας και προστασίας.

70 ΧΡΟΝΙΑ KLINEX

Εδώ και 70 χρόνια, η Klinex κρατά τους χώρους που μοιραζόματε ασφαλείς και καθαρούς.
Από το 1951 που ένας Έλληνας χημικός παρουσίασε για πρώτη φορά το λευκαντικό, το οποίο θα γινόταν ο καθημερινός σύμμαχος χιλιάδων νοικοκυριών, πολλά έχουν αλλάξει. Εκείνο που παραμένει αδιαπραγμάτευτο είναι η προσήλωση και η δέσμευση για αποτελεσματικά προϊόντα, πάντοτε με γνώμονα τη φροντίδα και την προστασία του ανθρώπου, του σπιτιού και του περιβάλλοντος.
Klinex Αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε!

ΜΕ ΤΗΝ KLINEX, ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ, #NIOTHOUMEASFALEIS

Το 2016, πήραμε μια σημαντική πρωτοβουλία κοινωνικής υπευθυνότητας.
Αποφασίσαμε να συμβάλλουμε έμπρακτα, προσφέροντας προϊόντα σε σχολεία όλης της Ελλάδας, ώστε οι χώροι μέσα στους οποίους τα παιδιά μας μαθαίνουν, παίζουν και αναπτύσσονται να είναι και να παραμένουν υγιεινά καθαροί.
Σύμφωνα με μελέτες, είναι σημαντικό, τα παιδιά να βρίσκονται σε ένα υγιεινά καθαρό, σχολικό περιβάλλον, όχι μόνο για να μπορούν να εξελίσσονται γνωστικά, αλλά και ψυχοκοινωνικά, ώστε να μεγαλώνουν ισορροπημένα, χαρούμενα και με αυτοπεποίθηση.

Το έργο μας γίνεται ολοένα μεγαλύτερο!
Επιθυμώντας να δούμε χαρούμενα παιδιά, αλλά και γονείς που νιώθουν ασφάλεια όσο εκείνα βρίσκονται στο σχολικό περιβάλλον, εξελίξαμε το πρόγραμμα Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο σε μια εκπαιδευτική πλατφόρμα, ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, με στόχο σε συνεργασία με γονείς και εκπαιδευτικούς, να βελτιώσουμε τις ικανότητες τους για πρόληψη, προσωπική υγιεινή, αλλά και για τη διατήρηση της καθαριότητας του σχολείου τους.
Παράλληλα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχουμε μέχρι στιγμής διαθέσει 450 τόνους καθαριστικών προϊόντων σε 1200 σχολεία - 41 ελληνικών νομών, κάνοντας 168.000 μαθητές να αγαπήσουν τον χώρο, τον οποίο περνούν τις περισσότερες ώρες της μέρας τους!
Και δεν σταματάμε εδώ.
Θα συνεχίσουμε μέχρι κάθε μαθητής να νιώθει ασφαλής έχοντας το υγιεινά καθαρό σχολείο που του αξίζει!
Γιατί με την Klinex, πηγαίνουμε σχολείο, #NiothoumeAsfaleis
H καθαριότητα στο σχολείο γίνεται παιχνίδι με την Klinex!

Βρείτε στο site της Klinex ειδικές οδηγίες για τη σωστή χρήση των προϊόντων και απολυμάνετε αποτελεσματικά το σπίτι από ιούς και μικρόβια.

Επικοινωνήστε με τη Unilever σχετικά με τη μάρκα Klinex

Εάν έχετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με τη μάρκα Klinex, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επάνω