Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Skip

29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν Skip

Skip logo
νεαρός πατέρας βάζει ρούχα στο πλυντήριο με τη βοήθεια του παιδιού του

Το Skip είναι ένα από τα ισχυρότερα brands της ελληνικής αγοράς και βρίσκεται επί σειρά ετών στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των καταναλωτών σε ότι αφορά την φροντίδα ρούχων, ενώ το slogan "29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν Skip" είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και μακροβιότερα slogan στην ιστορία της ελληνικής διαφήμισης.

Η μάρκα Skip κάνει την εμφάνισή της στην Ελληνική αγορά το 1967, λανσάροντας προϊόντα σε μορφή σκόνης, ενώ με το πέρασμα των χρόνων εισέρχεται στην αγορά των υγρών απορρυπαντικών αλλά και καψουλών.

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ

Η μάρκα Skip έχει ενεργή δράση σε πρωτοβουλίες που αφορούν την κοινωνία. Έτσι λοιπόν το 2016 εγκαινιάζει το 1ο Κοινωνικό πλυντήριο ενώ το 2020 ξεκινά μια νέα καμπάνια «#SkipTousDiaxorismous: Ας κρατήσουμε τους διαχωρισμούς μόνο για το πλυντήριο!»

SKIP ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ

Η κοινωνία αλλάζει. Μετασχηματίζεται. Προχωρά. Προσαρμόζεται. Αν θέλουμε να είμαστε in line με την πραγματική κοινωνία, τους πραγματικούς ανθρώπους πρέπει να τους κοιτάξουμε στα μάτια. Και να δούμε, ότι δεν μας μοιάζει κανείς. Γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Με διαφορετικό χαρακτήρα, γούστα, επιθυμίες, τρόπο έκφρασης.

Κι αυτόν τον διαφορετικό τρόπο έκφρασης, όπως είναι τα ρούχα του, εμείς θα τον φροντίσουμε, θα τον υπερασπιστούμε και θα ζητήσουμε με αγάπη να βάλουμε στην άκρη τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις. Γι’ αυτό ας κρατήσουμε τους διαχωρισμούς... μόνο για το πλυντήριο!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ SKIP

H πρόσβαση σε καθαρά, φρεσκοπλυμένα ρούχα αποτελεί δικαίωμα για όλους μας, χωρίς διαχωρισμούς. Γι’ αυτό πήραμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε το 2016, το πρώτο Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP στην Αθήνα.

To Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP παρέχει από το 2016, δωρεάν «πλύσεις αγάπης» σε συνανθρώπους μας που για διάφορους λόγους στερούνται την πρόσβαση σε αυτονόητα αγαθά όπως είναι το δικαίωμα στα καθαρά ρούχα. Εκτός από τις σταθερές δομές του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το SKIP διαθέτει και μια κινητή μονάδα η οποία δίνει το παρόν όπου υπάρχουν έκτακτες ανάγκες.

Μέχρι σήμερα το Κοινωνικό Πλυντήριο έχει προσφέρει 1500 τόνους καθαρών ρούχων και συνεχίζει τη δράση του.

H εκτεταμένη οικονομική κρίση στην Ελλάδα δυσκόλεψε τη ζωή χιλιάδων οικογενειών, οι οποίες δεν είχαν πια τη δυνατότητα να καλύψουν βασικές ανάγκες, λόγω του κόστους ηλεκτρισμού και νερού, χάνοντας έτσι την πρόσβαση σε καθαρό ρουχισμό. Το SKIP, με στόχο να βρίσκεται εκεί όπου υπάρχει ανάγκη, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, δημιούργησε το πρώτο Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP. Ένα πρόγραμμα δωρεάν πλύσεων για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ακόμη και στη βασική φροντίδα της υγιεινής και καθαριότητας.

Επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια τοποθετήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος σήμερα ενισχύει 25.000 κατοίκους της Αθήνας, προσφέροντας σε οικογένειες με μειωμένους πόρους τη δυνατότητα να πλένουν και να στεγνώνουν τα ρούχα τους δωρεάν.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, το Skip εγκαινιάσαμε το 2ο Κοινωνικό Πλυντήριο στην Θεσσαλονίκη, με τη συνεργασία του Δήμου της πόλης. Μία δομή αντίστοιχη με της Αθήνας, για να προσφέρει ακόμα περισσότερες δωρεάν «πλύσεις αγάπης». Αποδέκτες των υπηρεσιών θα είναι άνθρωποι με οικονομικά προβλήματα, οικογένειες αλλά και φοιτητές.

Κοινωνικό Πλυντήριο Skip στη Θεσσαλονίκη - Ρούχα πλυμένα με αγάπη, για όλους!

Επικοινωνήστε με τη Unilever σχετικά με τη μάρκα Skip

Εάν έχετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με τη μάρκα Skip, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επάνω