Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Algida

Choose happier together

Algida logo
Agilda banner

Οι ιδρυτές μας γνώριζαν από νωρίς αυτό που όλοι εμείς τώρα γνωρίζουμε, και αυτό είναι ότι τα παγωτά μάς κάνουν όλους χαρούμενους. Ότι η μαγεία του παγωτού μας φέρνει πιο κοντά, λιώνοντας τους φραγμούς που υπάρχουν ανάμεσά μας. Μα πάνω από όλα, πίστευαν σε ένα πράγμα. Ότι την ευχαρίστηση του παγωτού πρέπει να την απολαμβάνουμε όλοι, και όχι μόνο μερικοί.

Το 1922 γεννήθηκε η εταιρεία ΑLGIDA και τα πεντανόστιμα παγωτά μας σύντομα προσέφεραν απόλαυση στους Λονδρέζους. Στην αρχή τα πουλούσαμε στο δρόμο με τα φημισμένα μας τρίκυκλα που έφεραν την πινακίδα «Stop Me and Buy One» (Σταματήστε με και αγοράστε ένα). Το γκαράζ όπου φυλάσσονται αυτά τα θρυλικά τρίκυκλα, χρησιμοποιείται ακόμα!

Με το πέρασμα του χρόνου, η εταιρεία βρήκε τη θέση της στα ψυγεία των σπιτιών και των κινηματογράφων, αλλά και στις καρδιές των καταναλωτών. Το επόμενο προϊόν μας ήταν τα παγωτά και οι γρανίτες με γεύσεις φρούτων, τα οποία έδωσαν ώθηση για τις μετέπειτα καινοτομίες μας. Εργαστήκαμε σκληρά και δημιουργήσαμε μερικά από τα πιο διάσημα και αγαπημένα παγωτά μας, όπως το Magic και το Calippo. Και δεν μείναμε εκεί!

Υπεύθυνα φτιαγμένα για παιδιά

Στην Algida είμαστε αφοσιωμένοι στο να μοιράζουμε χαρά σε παιδιά και γονείς, προσφέροντας διασκεδαστικά, γευστικά και υπεύθυνα φτιαγμένα παγωτά. Είμαστε η πρώτη παγκόσμια μάρκα παγωτού που αναλαμβάνει μια τέτοια πρωτοβουλία, η υπόσχεσή μας για παγωτά "Yπεύθυνα φτιαγμένα για τα παιδιά", αποτελεί δέσμευση ότι τα παιδικά παγωτά της Algida παρασκευάζονται και πωλούνται υπεύθυνα.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη? Κάθε παιδικό παγωτό παράγεται σύμφωνα με τις διατροφικές δεσμεύσεις της Unilever, τις οποίες έχουμε διαμορφώσει με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), για μια μερίδα παιδικού παγωτού. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μερίδα δεν ξεπερνά: τις 110 θερμίδες, τα 12 γραμμάρια σάκχαρα και τα 3 γραμμάρια κορεσμένων λιπαρών.

Η αποστολή μας

Χάρη στις πολυετείς προσπάθειές μας και την εφευρετικότητα των έξυπνων εργαζομένων μας στην ALGIDA, καταφέραμε να δημιουργήσουμε τα παγωτά που αγαπήθηκαν σε όλο τον κόσμο. Αυτό έθεσε ψηλά τον πήχη και έτσι κάθε μέρα προσπαθούμε να τον ξεπεράσουμε. Ένα νέο παγωτό ή μια νέα συνταγή που θα ανακαλύψουμε, μπορεί να είναι το επόμενο προϊόν που όλοι θα λατρέψουν. Και αυτό ακριβώς είναι το κίνητρό μας. Πράγματι, έχουμε φτάσει πολύ μακριά από τότε που ξεκινήσαμε αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Τα παγωτά ALGIDA πωλούνται σήμερα σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιούμε διαφορετικά ονόματα σε κάθε χώρα, αλλά πάντα μπορείτε να αναγνωρίσετε τα παγωτά μας χάρη στο φημισμένο λογότυπό μας με την κόκκινη καρδιά.

Η αποστολή μας από την αρχή ήταν να φέρουμε το χαμόγελο στα χείλη όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων. Το έχουμε πετύχει για περίπου 100 χρόνια. Και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε για ακόμα εκατό.

Επικοινωνήστε με τη Unilever σχετικά με τη μάρκα Algida

Εάν έχετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με τη μάρκα Algida, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επάνω