Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Cornetto

Κάθε χωνάκι και ένα γευστικό ταξίδι.

Cornetto logo
Cornetto, λαχταριστή εμπειρία γεύσης. Creamy &  Crunchy

Λαχταριστό παγωτό, τραγανό χωνάκι μπισκότο και το χαρακτηριστικό σοκολατένιο τελείωμα συνθέτουν τον πιο απολαυστικό μας πύραυλο.

Τα χωνάκια Cornetto παρήχθησαν για πρώτη φορά το 1976 από μια ιταλική gelateria, την Spica, με έδρα τη Νάπολη. Ήταν η τέλεια δημιουργία χάρις την οποία η Unilever αγόρασε την Spica και άρχισε να εμπορεύεται το προϊόν σε όλη την Ευρώπη. Χάρη στις πλούσιες κλασσικές του γεύσεις, το παγωτό Cornetto έχει γίνει ένα από τα πιο γνωστά παγωτά στην Ελλάδα.

Για περισσότερα από 50 χρόνια βελτιώνουμε συνεχώς τη συνταγή μας, ώστε κάθε Cornetto να είναι πιο νόστιμο από το τελευταίο. Κάθε χωνάκι σας μεταφέρει σε ένα γευστικό ταξίδι: από το λαχταριστό γαρνίρισμα στην κορυφή, στο κρεμώδες παγωτό και το τραγανό χωνάκι μπισκότο έως το σοκολατένιο τελείωμα.

Όλοι μας έχουμε απολαύσει ένα Cornetto από το περίπτερο της γειτονιάς μαζί με έναν φίλο μας τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, καθώς εδώ και πολλά χρόνια τα παγωτά Cornetto αποτελούν τον πιο απολαυστικό τρόπο για να ερχόμαστε κοντά με τους αγαπημένους μας. Αφεθείτε λοιπόν στην απόλαυση ενός Cornetto με την παρέα σας!

Επικοινωνήστε με τη Unilever σχετικά με τη μάρκα Cornetto

Εάν έχετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με τη μάρκα Cornetto, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επάνω