Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

ΕΒΓΑ

Από ΕΒΓΑ καλοκαίρι!

EVGA logo
EVGA banner

Από τη δημιουργία του πρώτου παγωτού ξυλάκι το 1936 μέχρι και σήμερα η ΕΒΓΑ αποτελεί συνώνυμο του ελληνικού καλοκαιριού και των παιδικών μας αναμνήσεων.

Με το πέρασμα των χρόνων φροντίσαμε να ανανεώσουμε και να εμπλουτίσουμε την γκάμα μας βασιζόμενοι στα διαφορετικά γευστικά προφίλ, τις τάσεις και τους ίδιους μας τους καταναλωτές.

Στην γκάμα της ΕΒΓΑ βρίσκονται αγαπημένες μάρκες παγωτού, όπως το Scandal, το 4 x 4 και το ΕΒΓΑ οικογενειακό! Το Scandal εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει υπέροχες στιγμές απόλαυσης με τις πλούσιες γεύσεις του. Ποιος θα έλεγε όχι στις πιο δελεαστικές και επιτυχημένες προτάσεις μας ChocolateOrgy ή Cookies Arrested?

Το 4x4 είναι η απόλυτη πρόταση με το λαχταριστό σιρόπι σοκολάτας που ρέει πάνω στις δύο υπέροχες γεύσεις βανίλια και σοκολάτα, υπόσχεται στιγμές «GRAND» απόλαυσης! To Stevie παγωτό μας με γλυκαντικό από το φυτό στέβια και χωρίς πρόσθετη ζάχαρη είναι ιδανική λύση για όσους αποφεύγουν την προσθήκη ζάχαρης. Επιπλέον, διαθέτουμε και Vegan που προσφέρει απόλαυση και χαμόγελο και στους Vegan καταναλωτές μας.Σίγουρα είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στα ΕΒΓΑ παγωτά!

Τα παγωτά μας απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους! Τα Karabola με γεύση τσιχλόφουσκας και τα θρυλικά μας παγωτά Μπανάνα και Πατούσα είναι η ιδανική πρόταση για τους μικρούς μας φίλους. Η ποικιλία των παγωτών μας ολοκληρώνεται με τα ΕΒΓΑ κλασσικά που είτε στη μορφή του κλασσικού πυραύλου ή σε ξυλάκι είτε σε οικογενειακό παγωτό, αποτελούν την εγγύηση στη γκάμα μας για αυθεντική γεύση.
Στα ψυγεία της ΕΒΓΑ μπορεί να βρει κανείς μια μεγάλη και λαχταριστή γκάμα ποιοτικών παγωτών. Απολαύστε το ελληνικό καλοκαίρι με την καλύτερη παρέα και τα αγαπημένα σας παγωτά ΕΒΓΑ! Γιατί το καλοκαίρι είναι εδώ! Από ΕΒΓΑ καλοκαίρι!

Επικοινωνήστε με τη Unilever σχετικά με τη μάρκα EVGA

Εάν έχετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με τη μάρκα EVGA, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επάνω