Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Magic

True to pleasure

Magic logo
Magic το απόλυτο συνώνυμο της απόλαυσης στο παγωτό!

Το Magic αποτελεί το απόλυτο συνώνυμο της απόλαυσης στο παγωτό με στόχο να προσφέρει την πιο γεμάτη, πλούσια γευστική εμπειρία.

Ο στόχος του Magic, η πιο πλούσια γευστική εμπειρία, επιτυγχάνεται μέσα από τις ιδιαίτερες, καινοτόμες γεύσεις του, την πλούσια χαρακτηριστική σοκολάτα του, τα μοναδικά layers που ξεδιπλώνονται σε κάθε παγωτό του και φυσικά με την καινοτομία “press to crack” που καλεί κάθε γνήσιο Magic fan να σπάσει την επίστρωση σοκολάτας που περικλείει το βελούδινο παγωτό μας πριν το γευτεί, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης.

Παράλληλα, στο Magic αναγνωρίζουμε τη σημασία των αυθεντικών συστατικών υψηλής ποιότητας, και είμαστε περήφανοι για την προμήθεια αυτών με βιώσιμο και υπεύθυνο τρόπο. Από τους κόκκους κακάο μέχρι τις συσκευασίες που επιλέγουμε, η βιωσιμότητα είναι βασικός παράγοντας για κάθε στοιχείο που συμβάλει στη δημιουργία των απολαυστικών παγωτών μας. Πιο συγκεκριμένα, το 100% του κακάο και το 100% του εκχυλίσματος βανίλιας που χρησιμοποιούμε προέρχεται από αγροκτήματα με πιστοποίηση Rainforest Alliance. Οι συσκευασίες μας είναι ανακυκλώσιμες και μπορούν να ανακυκλωθούν στους μπλε κάδους ανακύκλωσης ενώ είμαστε η πρώτη μάρκα παγωτού που χρησιμοποιεί ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο στα κύπελά μας.

Επικοινωνήστε με τη Unilever σχετικά με τη μάρκα Magnum

Εάν έχετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με τη μάρκα Magnum, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επάνω