Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Unilever Food Solutions

Υποστήριξη από τους chef για τους chef

Unilever Food Solutions Logo
Unilever food solutions banner

Η Unilever Food Solutions είναι μια επιχείρηση που έχει φτιαχτεί από chef, οπότε ξέρουμε ακριβώς τι αντιμετωπίζουν οι chef στην κουζίνα κάθε μέρα. Με τις πράξεις μας εστιάζουμε στο να κάνουμε τη ζωή τους πιο εύκολη. Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις με τα προϊόντα μας.

Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία μας στην παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών στον κλάδο των τροφίμων, η ομάδα μας με περισσότερους από 300 chef δημιουργεί λύσεις για πιάτα που συνδυάζουν το εξαιρετικό γούστο, την ευκολία και την καλή διατροφή με σταθερά υψηλά πρότυπα.
Το παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματιών στον κλάδο των τροφίμων μάς βοηθά να παρέχουμε τα καλύτερα βιώσιμα συστατικά, να αναπτύσσουμε προϊόντα ποιότητας, να δημιουργούμε εμπνευσμένες και δημοφιλείς συνταγές και να παρέχουμε εκπαίδευσηκαι υποστήριξη στους chef.

Έμπνευση και τάσεις για μενού

Η εξειδικευμένη μας ομάδα chef, δοκιμάζει, καταγράφει και προτείνει λύσεις για τις τελευταίες τάσεις στο φαγητό, συνταγές για εστιατόρια και ηλεκτρονικά μαθήματα για chef. Οι απαιτητικές ιδιαιτερότητες των πελατών, τα χορτοφαγικά γεύματα, τα μενού χωρίς γλουτένη, οι ανεπεξέργαστες φυτοφαγικές διατροφικές επιλογές, είναι κάποιες από τις τάσεις στο χώρο της εστίασης και στην αγορά των τροφίμων που μετασχηματίζονται και απαιτούν συνεχή εμπλουτισμό και πρωτοπορία.

UFS Webshop - Διανομέας τροφίμων χονδρικής

Τα επαγγελματικά μας προϊόντα υπηρεσιών εστίασης έχουν αναπτυχθεί με τη στενή συμμετοχή των chef μας. Οι κορυφαίες μας επωνυμίες στο χώρο της εστίασης προσφέρουν ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς στην κουζίνα. Ανταποκρίνονται στις απαιτητικές ανάγκες των επαγγελματιών, για άψογο, ποιοτικό αποτέλεσμα, χωρίς εκπλήξεις. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, παρέχουμε τη δυνατότητα παραγγελίας όλων των προϊόντων υπηρεσιών εστίασης στο Ηλεκτρονικό κατάστημα UFS. Μέσα από το webshop οι επαγγελματίες κερδίζουν πόντους με το πρόγραμμα Chef Rewards, που μπορούν να τους εξαργυρώσουν σε διάφορα επαγγελματικά είδη, κουπόνια και πολλά άλλα.

Επικοινωνήστε με τη Unilever σχετικά με τη μάρκα Food Solutions

Εάν έχετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με τη μάρκα Food Solutions, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επάνω