Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Knorr

Κάτι καλό ξεκινάει από το πιάτο σου!

Knorr logo
Knorr banner

Η Knorr, έχοντας μια ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα από το 1960, συνώνυμη της ποιότητας, της νοστιμιάς, της ευκολίας και της εμπιστοσύνης, βρίσκεται εδώ για να σας συνοδεύσει στο γαστρονομικό σας ταξίδι. Από το 2001, αποτελεί σημαντικό μέλος της μεγάλης ομάδας της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER A.E HELLAS σηματοδοτώντας μια νέα, λαμπρή εποχή για την Knorr.Η εταιρεία ενισχύει καθημερινά την ηγετική θέση της στην αγορά, με καινοτόμα προϊόντα, όπως ζωμοί, σούπες, σάλτσες, ασιατικά προϊόντα & snack pots, προσφέροντας έτοιμες, γρήγορες λύσεις υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στον καταναλωτή και το περιβάλλον.

Γνωρίστε τα προϊόντα μας.

Κύβοι Χωρίς Αλάτι

Με υλικά αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας και χωρίς... αλάτι, σας παρουσιάζουμε τη νέα σειρά κύβων Knorr Χωρίς Αλάτι που προσφέρουν πλούσια γεύση σε κάθε σας δημιουργία! Ιδανικοί για όσους προσέχουν και θέλουν να προσθέτουν μόνοι τους αλάτι στο φαγητό τους.

Νέοι Κύβοι Knorr, χωρίς αλάτι

Snack Pots

Αν βέβαια, το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να ξεγελάσετε την πείνα σας με ένα εύκολο, γρήγορο και, φυσικά, πεντανόστιμο σνακ το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μία από τις 9 υπέροχες γεύσεις των Knorr Snack Pots, με συστατικά αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο βραστό νερό και...5 λεπτά. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις νέες μας γεύσεις: Potato Pot, Noodles Duck, Noodles Chicken καθώς και την αγαπημένη σας Carbonara σε XXL μέγεθος.

Καθώς η καινοτομία και η συνεχής προσφορά στον καταναλωτή είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει, μείνετε συντονισμένοι για να ανακαλύψετε τα νέα μας προϊόντα που έρχονται σύντομα!

Snack Pots

Η Υπόσχεσή μας.

Στην Knorr καλλιεργούμε ήδη τα συστατικά μας με βιώσιμο τρόπο. Και τώρα, μέσα από τα προϊόντα, τις συνταγές και τις συμβουλές μας θέλουμε να σας εμπνεύσουμε με τις καθημερινές μικρές αλλαγές που θα κάνουν όμως μεγάλη διαφορά.
Ας χτίσουμε μαζί ένα πιο βιώσιμο μέλλον τροφίμων.
Είστε έτοιμοι να βάλετε νέα συστατικά στο πιάτο σας;
Προς ένα βιώσιμο μέλλον!

H Knorr, αντιλαμβανόμενη τις σύγχρονες προκλήσεις, θέλησε να κάνει τη διαφορά. Καθώς η διατροφή μας αποτελείται, κατά κύριο λόγο, από μόλις 12 είδη φυτών και 5 είδη ζώων, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τις παλιές μας συνήθειες, οι οποίες βλάπτουν τόσο το περιβάλλον, όσο και την υγεία μας. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να ανακαλύψουμε νέα μονοπάτια γεύσης και να εξερευνήσουμε την ποικιλία των προϊόντων που μας παρέχει η Γη.

Fact: Aπό τα 20.000 βρώσιμα φυτά καταναλώνουμε μόνο 150 έως 200 σε τακτική βάση

Oι 11 κατηγορίες

Γνωρίστε μαζί μας τις 11 κατηγορίες τροφών, που η κατανάλωση τους κάνει καλό στην υγεία μας, αλλά και η καλλιέργεια τους κάνει καλό στον πλανήτη. Κάποιες από αυτές τις ξέρετε ήδη. Ήρθε, όμως, η ώρα να γνωρίσουμε και τις υπόλοιπες.

Fact: 60% των γεωργικών εκπομπών αερίων θερμοκηπίου μπορούν να αποδοθούν στην παραγωγή ζωικών προϊόντων.

Οι 50 τροφές του μέλλοντος

Η λίστα με τις 50 τροφές του μέλλοντος (Future 50 Foods) είναι εδώ για να σας δώσει μία αναλυτική περιγραφή τροφών από όλο τον κόσμο που επιλέχθηκαν με προσοχή για έναν σημαντικό σκοπό – πιο υγιείς ανθρώπους και πιο υγιής πλανήτης. Πάρτε μια γεύση εδώ.

Συμμετοχή όλων μας στην αλλαγή!

Για να γίνει η αλλαγή, είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας!
Θέλοντας να βοηθήσουμε τον καταναλωτή να ακολουθήσει έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής...ξεκινάμε από το πιάτο του!
Έτσι, θέλουμε να σας εμπνεύσουμε να δημιουργήσετε υγιεινά, εναλλακτικά και πάνω από όλα νόστιμα για εσάς και την οικογένειά σας πιάτα, χρησιμοποιώντας τις 50 τροφές του μέλλοντος και φυσικά με τη βοήθεια της Knorr!

Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πρωτότυπες συνταγές μας με υλικά που έχουμε όλοι σπίτι μας.

Tips and tricks

Μαγειρέψτε σαν σεφ! Σας παρουσιάζουμε ορισμένες χρήσιμες συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να γίνετε ειδικοί στην τέχνη της μαγειρικής.

Επικοινωνήστε με τη Unilever σχετικά με τη μάρκα Knorr

Εάν έχετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με τη μάρκα Knorr, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επάνω