Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Lipton

Ανακαλύψτε τον κόσμο του τσαγιού

Lipton logo
Πράσινη έκταση καλλιέργειας τσαγιού.

Το Lipton είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα brands ροφημάτων και αφεψημάτων στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του τσαγιού και των βοτάνων.

Από το 1880, η φύση είναι για εμάς το εργοστάσιο του τσαγιού μας. Κάθε φλιτζάνι τσάι Lipton καλλιεργείται χρησιμοποιώντας φυσική βροχή, άνεμο και ήλιο για να σας δώσει την πλούσια γεύση και το άρωμά μας. Επιπλέον, πιστεύουμε ότι κάθε φλιτζάνι του τσαγιού μας όχι μόνο θα βοηθήσει να φωτίσει τη μέρα σας, αλλά και να φωτίσει το μέλλον όλων των καλλιεργητών του τσαγιού μας και των οικογενειών τους, και φυσικά και του πλανήτη μας.
 
Το Lipton είναι το πιο γνωστό και πρώτο σε πωλήσεις brand τσαγιού στον κόσμο και είναι η παγκόσμια ηγετική μάρκα στην αγορά σε φύλλα τσαγιού αλλά και σε έτοιμα προς κατανάλωση ροφήματα τσαγιού, με παγκόσμιο μερίδιο αγοράς σχεδόν τρεις φορές μεγαλύτερο από τον πλησιέστερο αντίπαλό του. Διατίθεται σε περισσότερες από 110 χώρες και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και σε περιοχές της Ασίας.
Λοιπόν, αφήστε μας να σας δελεάσουμε με τη συναρπαστική γκάμα ροφημάτων και αφεψημάτων με υπέροχες εγχύσεις. Κάθε φακελάκι τσαγιού παρέχει τέλειες συνθήκες για φρέσκες, ζουμερές γεύσεις που συνδυάζονται με άλλα νόστιμα συστατικά, διασφαλίζοντας ότι κάθε φλιτζάνι γεμίζει με συναρπαστική, γεμάτη γεύση, όπως νόστιμα σμέουρα, χυμώδεις φράουλες, αρωματικά βότανα και φυσικά μπαχαρικά από όλο τον κόσμο.

Επικοινωνήστε με τη Unilever σχετικά με τη μάρκα Lipton

Εάν έχετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με τη μάρκα Lipton, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επάνω