Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Maille

Η καθημερινή πολυτέλεια στο τραπέζι μας!

Maille logo
Maille με μέλι. Ψητά λαχανικά με Maille μουστάρδα Unilever

Με 274 χρόνια εμπειρίας και δημιουργικής έμπνευσης συνεχίζουμε να εμπνέουμε τους γευσιγνώστες, τους λάτρεις του γκουρμέ και τους φανατικούς της γαστρονομίας.

Κάθε μεγάλη ιστορία έχει αφετηρία ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό πρόσωπο. Το όνομα του ανθρώπου του οποίου το όραμα «ζωντανεύει» μέσα από αυτή την σελίδα, είναι του Antoine Maille, ενός διακεκριμένου παραγωγού μουστάρδας και ξυδιού. Μέχρι το 1747, αυτός ο ”χαρισματικός σπεσιαλίστας της γεύσης” γνώρισε την αναγνώριση του Βασιλιά Λουδοβίκου του 15ου, ο οποίος τον όρισε ως επίσημο «βασιλικό προμηθευτή» μουστάρδας στις Βερσαλλίες. Η διεθνής του αναγνώριση συνεχίστηκε στη Ρωσία, την Αυστρία, την Ουγγαρία και την Πρωσία.

Το 1830 ο βασιλιάς της Αγγλίας εξέλεξε την Maille ως επίσημο προμηθευτή μουστάρδας για το παλάτι. Ακόμα και σήμερα, οι κληρονόμοι της Αντουανέτας εξακολουθούν να διαιωνίζουν αυτή την ιστορική εμπειρογνωμοσύνη της εποχής στους σύγχρονους «καλλιτέχνες» της γεύσης.

Η δημιουργικότητα και η εκλεπτυσμένη ποιότητα της Maille είναι σήμερα πιο ζωντανές από ποτέ και προσφέρουν την ίδια αισθητική αξία στη γεύση, χάρη στην αγνή αφοσίωση και το αληθινό πάθος με τα οποία παρασκευάζεται. Η ουσία της Maille βρίσκεται στις μικρές λεπτομέρειες και τις «λεπτές αποχρώσεις στη γεύση». Η έκρηξη των γεύσεων και του αρώματος της Maille δημιουργούν μια ποικιλία αισθήσεων που συναρπάζει όσους αγαπούν το καλό φαγητό και εμπνέει την εξέλιξη της διεθνούς κουζίνας.

Επικοινωνήστε με τη Unilever σχετικά με τη μάρκα Maille

Εάν έχετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με τη μάρκα Maille, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επάνω