Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

The Vegetarian Butcher

Φτιαγμένο από τους λάτρεις του κρέατος για τους λάτρεις του κρέατος!

The Vegetarian Butcher logo
ένας chef κρατάει ένα μάτσο καρότα και ένα μπαλτά, Vegeterian Butcher

Το The Vegetarian Butcher ήρθε για να φέρει τη μεγαλύτερη διατροφική επανάσταση όλων των εποχών. Μια σειρά φυτικών κρεάτων με βάση τη σόγια που έχει γεύση και υφή ακριβώς όπως το κρέας. Ο ιδρυτής της μάρκας, Jaap Korteweg, με όραμα να γίνει ο μεγαλύτερος χασάπης στον κόσμο, δημιουργεί γευστικά προϊόντα φυτικής βάσης αποδεσμεύοντας τα ζώα από την διατροφική αλυσίδα. Το The Vegetarian Butcher εντάχθηκε στην Unilever το 2018 σηματοδοτώντας μία νέα εποχή για τις διατροφικές μας συνήθειες με σεβασμό στο περιβάλλον, στα ζώα και στην υγεία μας. Τώρα η απόλαυση δεν απαιτεί καμία θυσία!

Γνωρίστε τα προϊόντα μας

Η αλλαγή έρχεται μόνο μέσω μιας πρόκλησης και το χορτοφαγικό κρέας μας, με όλη του τη γεύση και τις ομοιότητες με το κανονικό κρέας, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον οποιουδήποτε κρεατοφάγου.
Η νέα σειρά φυτικών κρεάτων του The Vegetarian Butcher αποτελείται από 4 vegan κωδικούς πλούσιους σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες ενώ παράλληλα είναι ενισχυμένη με βιταμίνη Β12 και σίδηρο.

Crispy Chic Burger

Το χρυσαφί και crispy plant-based μπιφτέκι κοτόπουλο είναι αυτό που χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους στο τραπέζι. Ένα ζουμερό μπιφτέκι που έχει "ντυθεί" με το πιο απολαυστικό πανάρισμα.

Lucky Nuggets

Η τέλεια μπουκιά με υπέροχη γεύση - Το The Vegetarian Butcher είναι αρχηγός στην απόλαυση με τις vegan κοτομπουκιές του.

Legendary Burger

Ένα ζουμερό vegan μπιφτέκι με την τέλεια γεύση και υφή. Είναι εδώ για να πείσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, ακόμα και τους μεγαλύτερους λάτρεις του κρέατος. Είναι εδώ για να ρίξει φως σε μια νέα εποχή του burger.

Magic Mince

Βάλε λίγο μαγεία στο πιάτο σου! Ο plant-based κιμάς του The Vegetarian Butcher μπορεί να προστεθεί σε αμέτρητα πιάτα. Άφησε τη μαγεία του κιμά να μαγέψει τα μακαρόνια σου και τα λαζάνια σου. Με υπέροχη υφή και λαχταριστή σάλτσα, έρχεται να απογειώσει το πιάτο σου.

Ανακαλύψτε τις λαχταριστές μας συνταγές εδώ.

Επικοινωνήστε με τη Unilever σχετικά με τη μάρκα The Vegetarian Butcher

Εάν έχετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με τη μάρκα The Vegetarian Butcher, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επάνω