Toggle Αναζήτηση

 1. Home
 2. ...
 3. Brands
 4. Dove
Dove logo

Dove

Τo Dove είναι η ξεχωριστή, εναλλακτική επιλογή για τις γυναίκες που καταλαβαίνουν ότι η ομορφιά δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνισή τους.

Η πραγματική διαφορά του Dove

Το Dove έχει ως σκοπό να διευρύνει τον όρο «ομορφιά» για τις γυναίκες, επειδή πιστεύουμε ότι η αληθινή ομορφιά βρίσκεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους σωματότυπους. Για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τη δική σας «έννοια» της ομορφιάς, η σειρά Dove αποτελείται από πολλά ξεχωριστά προϊόντα καθαρισμού και προσωπικής φροντίδας που κάνουν τη διαφορά, τόσο σαν αίσθηση όσο και σαν κατάσταση, στο δέρμα και στα μαλλιά σας.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Το σαπούνι καθαρισμού Dove κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ, τη δεκαετία του 1950, με ιδιότητες ενυδάτωσης για τη θεραπεία των εγκαυμάτων που υπέστησαν πολλοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Tο 1957, η βασική σύνθεση του σαπουνιού Dove εξελίχθηκε και το προϊόν έγινε γνωστό ως «Πρωτότυπο Σαπούνι Ομορφιάς Dove». Προωθήθηκε ως ένα καλλυντικό σαπούνι ομορφιάς, που ήταν κλινικά αποδεδειγμένα πιο ήπιο για τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Στη δεκαετία του 1970, μια ανεξάρτητη κλινική δερματολογική μελέτη, απέδειξε ότι το «Καλλυντικό σαπούνι» Dove, ήταν πιο απαλό προς το δέρμα σε σύγκριση με 17 κορυφαία σαπούνια της αγοράς.

Από το 1970 έως σήμερα, η σειρά προϊόντων Dove έχει εμπλουτιστεί με σειρές από ενυδατικά αφρόλουτρα και αφροντούς, αποσμητικά, ενυδατικές κρέμες και προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Ξέρετε ότι…

...από παγκόσμια έρευνα που έκανε το Dove για την γνώμη που έχουν οι γυναίκες για την ομορφιά προέκυψε ότι…

 • To 50% των γυναικών συμφωνούν ότι οι ίδιες είναι ο πιο αυστηρός κριτής της ομορφιάς τους.
 • Μόνο το 4% των γυναικών χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους ως όμορφη. 
 • Η πλειοψηφία των γυναικών δηλώνει ότι η ανάγκη να είναι όμορφες προέρχεται κυρίως από τις ίδιες (εκτός από την ηλικιακή ομάδα 18-24 που φαίνεται να δέχεται την περισσότερη πίεση από την κοινωνία, τους φίλους και τα μέσα ενημέρωσης). 
(Εσωτερική Έρευνα Dove, 2015)

Αφρόλουτρα Dove με NutriumMoisture™

Βοηθούν στη διατήρηση της Φυσικής Υγρασίας της Επιδερμίδας

Το Dove βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της έρευνας και των καινοτόμων τεχνολογιών από την εγκαθίδρυση της μάρκας. Το λανσάρισμα του σαπουνιού Dove Beauty Bar επαναπροσδιόρισε τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες φρόντιζαν την επιδερμίδα τους, προσφέροντας την πρώτη εναλλακτική λύση στο σαπούνι που επέφερε λιγότερη ξηρότητα στο δέρμα. Τώρα, το Dove εξαπλώνει τη χρήση μιας μοναδικής τεχνολογίας που θα αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία της προσωπικής καθαριότητας.

Τα αφρόλουτρα Dove ενσωματώνουν την καινοτόμο τεχνολογία Nutrium Moisture TM που φροντίζει για τη μακροχρόνια ομορφιά της επιδερμίδας όπως κανένα άλλο αφρόλουτρο.

Η Καινοτοµία:

Το Nutrium Moisture TM είναι ο συνδυασμός ιδιαίτερα ήπιων καθαριστικών συστατικών µε ενσωματωμένα λιπίδια, όμοια µε αυτά της επιδερμίδας και γλυκερίνη, ώστε να αντιμετωπίσει τη φθορά της κεράτινης στοιβάδας που εκφράζεται µε χαρακτηριστικά συμπτώματα όπως ‘τράβηγμα’, ορατή ξηρότητα και φαγούρα. Παράλληλα, προσφέρει κορυφαία περιποίηση και φροντίδα στην κατηγορία αφροντούς, μεταφέροντας για πρώτη φορά στα αφρόλουτρα τα οφέλη του σαπουνιού Dove µε µία εξαιρετικά απαλή σύνθεση που προστατεύει το στρώμα λιπιδίων της επιδερμίδας και την προστατεύει αποτελεσματικά από την ξηρότητα που μπορεί να συνδέεται με του ντους.

Nutrium Moisture TM : Κλινικά Αποδεδειγμένα Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της νέας σειράς αφρόλουτρων Dove Body Wash με Nutrium Moisture TM είναι επιβεβαιωμένα από επιστημονικές/ κλινικές μελέτες και αξιολογήσεις καταναλωτών. Συνοπτικά οι μελέτες που έγιναν για τα προϊόντα έδειξαν:

 • Πιο μαλακή και λεία επιδερμίδα συνολικά
 • Προστασία της επιδερμίδας από την ξηρότητα
 • Διατήρηση της ομορφιάς της επιδερμίδας
 • Πιο ομοιόμορφο τόνο δέρματος

Αποσμητικά Dove

Το Dove είναι ειδικός στη δημιουργία και ανάπτυξη αποσμητικών και 80 εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως το εμπιστεύονται γι’ αυτό. Τα αποσμητικά Dove είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν 48h προστασία και φροντίδα στη γυναικεία επιδερμίδα ενώ με την  ¼ ενυδατική κρέμα Dove που περιέχουν προσφέρουν επιπλέον ενυδάτωση και περιποίηση στο δέρμα. Κάθε χρόνο το Dove καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες των σύγχρονων γυναικών με διαφορετικές καινοτόμες σειρές προϊόντων.

Το Dove Original, το αποσμητικό-σταθμός στην ιστορία αποσμητικών Dove, αγαπήθηκε για την αποτελεσματικότητά του και την αίσθηση φρεσκάδας που αφήνει στο δέρμα. Το Dove Original είναι διαφορετικό σε σχέση με τα απλά αποσμητικά, γιατί είναι το μόνο  που  περιέχει ¼ ενυδατική κρέμα Dove και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και περιποίηση στο δέρμα.

Κάθε φορά που χρησιμοποιείται ξυράφι στην ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης, αφαιρείται περίπου έως το 36% της εξωτερικής στοιβάδας της επιδερμίδας. Το Dove Original, ενυδατώνει και βοηθά στην ανάπλαση της επιδερμίδας, ώστε να αποκατασταθεί η λειτουργία φραγμού και ο αποτελεσματικός έλεγχος της ισορροπίας της υγρασίας στην επιδερμίδα. Έτσι η επιδερμίδα διατηρείται  απαλή και σας βοηθά να νιώθετε πραγματικά άνετα και όμορφα.

Θρεπτική σειρά Dove για Χέρια και Σώμα

Οι κρέμες, οι λοσιόν και τα έλαια Dove για τα Χέρια και το Σώμα, ενυδατώνουν την επιδερμίδα και τη θρέφουν σε βάθος (ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας) προσφέροντάς της λάμψη και απαλότητα που διαρκεί. Οι συνθέσεις περιέχουν το σύμπλεγμα DeepCare ComplexTM, και προσφέρουν μοναδική αίσθηση περιποίησης και θρέψης στην επιδερμίδα. Η τεχνολογία DeepCare ComplexΤM έχει σχεδιασθεί ως ένας μοναδικός συνδυασμός φυσικών θρεπτικών στοιχείων με πολύτιμα έλαια, που χαρίζει στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας βαθιά ενυδάτωση και περιποίηση. Έτσι, το δέρμα είναι απαλό, όμορφο κι ενυδατωμένο όλο το 24ώρο.

Dove DermaSpa. Εμπειρία Σπα. Δερματολογική Φροντίδα

Για πρώτη φορά, το Dove παρουσιάζει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία του στη φροντίδα της επιδερμίδας σε μια σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος που προσφέρουν μία αίσθηση πολυτέλειας αντίστοιχη με αυτή των Spa. Η νέα σειρά Dove DermaSpa, αποτελείται από κρέμες σώματος, βελούδινες λοσιόν και μεταξένια έλαια, όλα ενισχυμένα με την τεχνολογία Cell-MoisturisersTM,-πολύτιμοι ενυδατικοί παράγοντες που δρουν στην καρδιά των κυττάρων του δέρματος*, ενυδατώνοντάς το σε βάθος*. Δερματολογική φροντίδα και μία αίσθηση πολυτελούς περιποίησης spa στο δέρμα σας.

H σειρά Dove DermaSpa περιλαμβάνει τέσσερις πλατφόρμες.

Goodness³: Λαμπερή. Απαλή. Βελούδινη. Τριπλά υπέροχη επιδερμίδα.
Uplifted+: Ενυδάτωση για όψη σφριγηλής επιδερμίδας από την πρώτη χρήση.
Youthful Vitality : Επιδερμίδα με πιο νεανική όψη και ελαστικότητα.
Summer Revived :
Λείο, ενυδατωμένο δέρμα, με φυσική απόχρωση μαυρίσματος.

*δρα στην εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας

Dove Hair

Τα μαλλιά μας υπόκεινται καθημερινά σε διαφορετικά είδη φθοράς όπως το πιστολάκι, το σίδερο, η έκθεση στον ήλιο, η μόλυνση του περιβάλλοντος, οι βαφές, η περμανάντ, κτλ. Πολλά από αυτά τα είδη φθοράς δε μένουν μόνο στο εξωτερικό της τρίχας αλλά επηρεάζουν ακόμη και τον ίδιο τον πυρήνα της.

Γι’ αυτό και τουλάχιστον 8 στις 10 γυναίκες έχουν ταλαιπωρημένα μαλλιά που εκδηλώνουν τη φθορά, χάνοντας τα στοιχεία της γοητείας τους...Γιατί φθορά στα μαλλιά σημαίνει λιγότερη λάμψη, άγρια υφή, απώλεια όγκου, σπασμένες άκρες και δυσκολία στο φορμάρισμα.

Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά δεν αποτελούν τύπο μαλλιών και η φθορά είναι ορισμένες φορές αναπόφευκτη. Υπάρχουν αρκετοί, ελεγχόμενοι και μη, κίνδυνοι φθοράς που τους βιώνουμε όλες καθημερινά.

Τώρα όμως, το Dove αναλαμβάνει δράση ως «ειδικός στη φροντίδα των ταλαιπωρημένων μαλλιών», φροντίζοντας για την προστασία, τη θρέψη και την αναδόμηση των μαλλιών από το εσωτερικό της τρίχας και χαρίζοντάς τους υγεία, λάμψη και δύναμη.

Οι σειρές του Dove

Σειρά για Κανονικά μαλλιά:

 • Περιλαμβάνει: Σαμπουάν & Conditioner.
 • Θρέφει τα μαλλιά κάνοντάς τα λεία και 5 φορές πιο απαλά*.
 • Μαλλιά λεία , απαλά και όμορφα.

*Με χρήση σαμπουάν & conditioner σε σχέση με σαμπουάν χωρίς μαλακτικούς παράγοντες.

Σειρά για Ξηρά, Ταλαιπωρημένα μαλλιά:

 • Περιλαμβάνει: Σαμπουάν, Conditioner & Μάσκα.
 • Αναδομεί Θρέφει σε βάθος και βοηθά στην επανόρθωση ακόμα και των πιο ταλαιπωρημένων μαλλιών.
 • Για μαλλιά δυνατά, απαλά και λαμπερά.

*Επανορθώνει τα σημάδια της φθοράς. Με χρήση σαμπουάν και conditioner Dove Intensive Repair.

Σειρά για Βαμμένα μαλλιά:

 • Περιλαμβάνει: Σαμπουάν & Conditioner.
 • Διατηρεί το χρώμα ζωντανό έως 10 εβδομάδες*.
 • Για μαλλιά προστατευμένα, ενυδατωμένα και όμορφα.

*Με χρήση σαμπουάν & conditioner σε σχέση με σαμπουάν χωρίς μαλακτικούς παράγοντες.

Τι περιέχουν τα προϊόντα μας

What's in our products?

Βρείτε τους καταλόγους συστατικών, για όλα τα προϊόντα μας οικιακής χρήσης και ατομικής φροντίδας που πωλούνται στην Ευρώπη, επιλέγοντας την χώρα σας από τη λίστα

Χώρα

Argentina

Unilever Belgium N.V.
Humaniteitslaan/Boulevard de l’Humanité 292
1190 Brussel/Bruxelles
Belgium

Av. El Dorado No 69 B-45
7 Floor. Corporate Center building
Bogotá
Colombia

Foods
T: 018000 527517

Home & personal care
T: 018000 513130

Unilever Danmark A/S
Ørestads Boulevard 73
2300 København S

Unilever France S.A.
20 rue des Deux Gares,
92842 Rueil Malmaison Cedex

Unilever Deutschland  
GmbH
Konstantin Bark 
Am Strandkai 1
20457 Hamburg

+49(0)40-3493-3520
www.unilever.de

Hindustan Unilever Limited
Unilever House, B. D.
Sawant Marg
Chakala, Andheri (E)
Mumbai - 400 099

Unilever Japan Head Office
Nakameguro GT Tower (Reception 22F)
2-1-1
Kamimeguro, Meguro-ku
Tokyo
153-8578

Unilever Kenya Limited
Watermark Business Park, Ndege Road, Karen
P.O. Box 30062-00100 GPO, Nairobi, Kenya

Consumer Care line
0800 22 15 45 4

Head office, Karen : +254 (0) 709 050 600

Industrial office, Commercial Street: +254 (0) 709 050 800

Unilever Tea Kenya Limited

Kericho-Nakuru Road

P.O.Box 20 – 20200

Kericho, Kenya

Unilever (Malaysia)
Holdings SDN BHD
Level 33-35, Menara TM 
Jalan Pantai Baru
59200 Kuala Lumpur
PO BOX 11015 
50732 Kuala Lumpur
Malaysia  

Unilever N.V. Weena 455
PO Box 760 3000
DK Rotterdam
Netherlands

Martin Linges vei 25,

1364 Fornebu, Norge

Unilever Jeronimo Martins Lda.
Largo de Monterroio
Mascarenhas 1
1099-081 Lisboa
Portugal

Unilever de Puerto Rico
Professional Offices Park
997 San Roberto Street, Suite 7
San Juan, PR 0096

Unilever South Central Europe SA
Baneasa Business & Technology Park
42-44 Bucuresti-Ploiesti street
Building B
4th floor
District 1
013696 Bucharest
Romania

Unilever Singapore Pte Ltd
20 Pasir Panjang Road, #06-22
Mapletree Business City
Singapore 117439

Unilever Vietnam
156 Nguyen Luong Bang Avenue
Tan Phu Ward, District 7
Ho Chi Minh City
Vietnam

Πίσω στην κορυφή