Toggle Αναζήτηση

 1. Home
 2. ...
 3. Brands
 4. Klinex
Klinex logo

Klinex

Χλωρίνη® KLINEX. Η μακρόχρονη και επιτυχημένη παρουσία της στα ελληνικά νοικοκυριά, την καθιστά μέλος κάθε οικογένειας, για περισσότερο από μισό αιώνα.

KLINEX: Προστατεύει τις Ελληνικές οικογένειες για περισσότερο από μισό αιώνα

"Αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε"

...Γιατί από το 1951 που πρωτοεμφανίζεται η Χλωρίνη® στην ελληνική αγορά, βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Ελληνίδας, απαντώντας σε κάθε ανάγκη της για τα "λευκότερα λευκά" αλλά και για μοναδική υγιεινή καθαριότητα, σε όλο το σπίτι.

"Καθαρίζει - Λευκαίνει - Απολυμαίνει"

Αρχικά σαν το καλύτερο λευκαντικό και στη συνέχεια και σαν απορρυπαντικό γενικού καθαρισμού, η Χλωρίνη® αποτελεί, για παραπάνω από μισό αιώνα, μια από τις πιο γνωστές και πιο αγαπημένες μάρκες της Ελληνίδας.

Σταθερή στις υποσχέσεις της, να "Καθαρίζει - Λευκαίνει - Απολυμαίνει", με συνεχή ανανέωση και εξέλιξη αλλά και αδιαπραγμάτευτη άριστη ποιότητα διαχρονικά, η Χλωρίνη® έχει χτίσει μια σχέση άρρηκτης εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές που ξέρουν μια Χλωρίνη® και αυτήν εμπιστεύονται.

Καινοτομία KLINEX

Από τη δεκαετία του ’80 και μετά η Χλωρίνη® KLINEX ευρύνει την παρουσία της στο πλευρό της Ελληνίδας νοικοκυράς, καινοτομώντας συνεχώς στο χώρο των καταναλωτικών προϊόντων.

Αρχικά, επεκτείνοντας την πρότασή της όχι μόνο σαν το καλύτερο λευκαντικό, αλλά και σαν απορρυπαντικό γενικού καθαρισμού με την παρουσίαση αρωματικών παραλλαγών. Στη συνέχεια, πρωτοπορώντας ξανά με την κυκλοφορία της Χλωρίνης® KLINEX Ultra, τη νέα γενιά των χλωρίων σε παχύρρευστη μορφή που αγαπήθηκε εξίσου από τους χρήστες της Χλωρίνης®.

Η οικογένεια των προϊόντων KLINEX σήμερα

Σήμερα, τα μέλη της οικογένειας KLINEX, αποτελούν τον πολύτιμο βοηθό της Ελληνίδας νοικοκυράς τόσο στα καθημερινά προβλήματα καθαριότητας και απολύμανσης του σπιτιού όσο και στις πιο απαιτητικές & εξειδικευμένες ανάγκες καθαριότητας και απολύμανσης συγκεκριμένων χώρων στο σπίτι. Ακόμη και η αλλαγή των καταναλωτικών αναγκών, λόγω του απαιτητικού σύγχρονου τρόπου ζωής, καλύπτεται από εύχρηστα, αποτελεσματικά και οικονομικά προϊόντα KLINEX.

Υποδεχθείτε την οικογένεια KLINEX

 • Για τη γενική καθαριότητα & απολύμανση, η σειρά των προϊόντων Χλωρίνη® KLINEX (λεπτόρρευστη & παχύρρευστη) που «Καθαρίζουν & Απολυμαίνουν» όλο το σπίτι.
 • Στα λευκαντικά ρούχων, η KLINEX καινοτομεί για άλλη μια φορά φέρνοντας την επανάσταση στη λεύκανση & υγιεινή καθαριότητα των ρούχων στο πλυντήριο, με τη Χλωρίνη® KLINEX Advance, τη νέα γενιά Χλωρίνης® ειδικά σχεδιασμένη για χρήση στο πλυντήριο των ρούχων.
 • Στο χώρο της τουαλέτας, την ολοκληρωμένη πρόταση που αποτελείται από το KLINEX WC Gel, για αξεπέραστη αφαίρεση αλάτων, απολύμανση και αρωματισμό της τουαλέτας, καθώς και το ΚLINEX WC Μπλοκ με χλώριο που δεν είναι απλά ένα αρωματικό Μπλοκ αλλά περιέχει και καθαριστικούς παράγοντες που καθαρίζουν σε βάθος και απολυμαίνουν τη λεκάνη σας, κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι.
 • Στο χώρο του Μπάνιου, το KLINEX Spray "Ενάντια στα Άλατα" εξασφαλίζει υγιεινή καθαριότητα απομακρύνοντας τα άλατα από το χώρο του μπάνιου και το νέο μέλος της σειράς sprays 4 σε 1 ΜΠΑΝΙΟ που προσφέρει 100% αφαίρεση αλάτων, εξουδετέρωση του 99,9% των βακτηριδίων με υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.
 • Το spray της KLINEX " Χλωρίνη® Πολλαπλών Χρήσεων" που καθαρίζει όλες τις επιφάνειες και απολυμαίνει με ένα ψέκασμα.
 • Τα KLINEX Sprays 4 σε 1, που καθαρίζουν σε βάθος και απολυμαίνουν τις επιφάνειες που πλένονται, ιδανικό για καθημερινή χρήση χάρη στην ειδική σύνθεση χωρίς χλώριο με αντιβακτηριδιακή δράση.
 • Τα Πανάκια KLINEX, που παρέχουν στην εργαζόμενη Ελληνίδα νοικοκυρά υγιεινά καθαρές επιφάνειες σε όλο το σπίτι, εύκολα και γρήγορα.
 • Το Αποφρακτικό KLINEX, που αποφράσσει & απολυμαίνει σωληνώσεις μέσα σε 15 μόλις λεπτά.

Με την KLINEX είμαι σίγουρη, 100% σίγουρη

Η διαχρονικότητα της μάρκας KLINEX καθώς και η παρουσία της σε όλα τα νοικοκυριά της Ελλάδας, αποτελεί το αποτέλεσμα των αυστηρών προδιαγραφών που πληρούν όλα τα προϊόντα της, ώστε να ανταποκρίνονται στη μέγιστη κάλυψη των αναγκών κάθε Ελληνίδας, με την υψηλότερη ποιότητα.

Έτσι, η Ελληνίδα έχει πια μια μάρκα πάντα δίπλα της, που ξέρει και εμπιστεύεται, όχι μόνο γιατί της προσφέρει τα λευκότερα λευκά αλλά γιατί την κάνει να αισθάνεται 100% σίγουρη για το υγιεινά καθαρό περιβάλλον που προσφέρει στην οικογένειά της.

Σταθερός στόχος, η προστασία…

Για Υγιεινή Καθαριότητα εμπιστευόμαστε τη Χλωρίνη® KLINEX

 • Είναι ειδικός στα θέματα υγιεινής του σπιτιού.
 • Είναι η νούμερο 1 μάρκα με ενεργό χλώριο στις προτιμήσεις των καταναλωτών.
 • Μας προστατεύει από όλα τα γνωστά μικρόβια.
 • Παράγεται με τις πιο σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους, πιστοποιημένες με ISO 9001, 14000 και 18000, από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν.
 • Ελέγχεται σε όλα τα στάδια παραγωγής & φιλτράρεται πολλαπλά.
 • Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι συνεχίζονται και στο ράφι για να φτάνει στον καταναλωτή στην ίδια άριστη ποιότητα με αυτή της πιστοποιημένης παραγωγής.
 • Διατηρεί την αποτελεσματικότητά της σε όλη τη διάρκεια της ζωής του προϊόντος.
 • Έχει έγκριση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.
 • Διαθέτει ειδικό καπάκι ασφαλείας για τη μεγαλύτερη προστασία των παιδιών.

Τι περιέχουν τα προϊόντα μας

What's in our products?

Βρείτε τους καταλόγους συστατικών, για όλα τα προϊόντα μας οικιακής χρήσης και ατομικής φροντίδας που πωλούνται στην Ευρώπη, επιλέγοντας την χώρα σας από τη λίστα

Χώρα

Argentina

Unilever Belgium N.V.
Humaniteitslaan/Boulevard de l’Humanité 292
1190 Brussel/Bruxelles
Belgium

Av. El Dorado No 69 B-45
7 Floor. Corporate Center building
Bogotá
Colombia

Foods
T: 018000 527517

Home & personal care
T: 018000 513130

Unilever Danmark A/S
Ørestads Boulevard 73
2300 København S

Unilever France S.A.
20 rue des Deux Gares,
92842 Rueil Malmaison Cedex

Unilever Deutschland  
GmbH
Konstantin Bark 
Am Strandkai 1
20457 Hamburg

+49(0)40-3493-3520
www.unilever.de

Hindustan Unilever Limited
Unilever House, B. D.
Sawant Marg
Chakala, Andheri (E)
Mumbai - 400 099

Unilever Japan Head Office
Nakameguro GT Tower (Reception 22F)
2-1-1
Kamimeguro, Meguro-ku
Tokyo
153-8578

Unilever Tea Kenya Limited

Kericho-Nakuru Road

P.O.Box 20 – 20200

Kericho, Kenya

Unilever (Malaysia)
Holdings SDN BHD
Level 33-35, Menara TM 
Jalan Pantai Baru
59200 Kuala Lumpur
PO BOX 11015 
50732 Kuala Lumpur
Malaysia  

Unilever N.V. Weena 455
PO Box 760 3000
DK Rotterdam
Netherlands

Martin Linges vei 25,

1364 Fornebu, Norge

Unilever Jeronimo Martins Lda.
Largo de Monterroio
Mascarenhas 1
1099-081 Lisboa
Portugal

Unilever de Puerto Rico
Professional Offices Park
997 San Roberto Street, Suite 7
San Juan, PR 0096

Unilever South Central Europe SA
Baneasa Business & Technology Park
42-44 Bucuresti-Ploiesti street
Building B
4th floor
District 1
013696 Bucharest
Romania

Unilever Vietnam
156 Nguyen Luong Bang Avenue
Tan Phu Ward, District 7
Ho Chi Minh City
Vietnam

Πίσω στην κορυφή