Toggle Αναζήτηση

  1. Home
  2. Καριέρα στη Unilever

Καριέρα στη Unilever

Στη UNILEVER εργαζόμαστε κάθε μέρα για ένα καλύτερο μέλλον βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των καταναλωτών μας. Φιλοδοξούμε να διπλασιάσουμε το μέγεθος της επιχείρησής μας και να μειώσουμε κατά το ήμισυ τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Για να γίνει αυτό στηριζόμαστε στους ανθρώπους μας στους οποίους προσφέρουμε ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη.

Μια καριέρα στην εταιρεία μας, σας δίνει την ευκαιρία να είστε μέρος μιας από τις 5 πιο ελκυστικές για τους εργαζόμενους επιχειρήσεις στον κόσμο, να εργάζεστε για εξαιρετικές μάρκες και να συνεργάζεστε με άτομα με στόχο την σταθερή και συνεχή ανάπτυξη.

Αναζητήστε ευκαιρίες για εργασία στη UNILEVER Ελλάδας αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα από τα διάφορα σχετικά προγράμματα.

Απόφοιτοι

Group of Unilever employees

Στη Unilever πιστεύουμε ότι πρέπει να επενδύουμε στο μέλλον. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε το Παγκόσμιο Σχέδιο Δράσης για την Αειφορία (Unilever Sustainable Living Plan) και αναπτύσσουμε ακόμα μεγαλύτερες, καλύτερες και ταχύτερες καινοτομίες που οδηγούν στη βιώσιμη ανάπτυξη. Αφιερώνουμε ενέργεια και προσπάθεια για να αναπτύξουμε τους αυριανούς επιχειρηματικούς ηγέτες… εσάς.

Επαγγελματίες

Unliever Professionals

Πάρτε τις 400 και πλέον ισχυρές μάρκες μας που βρίσκονται σε 7 στα 10 νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο, και τις 12 μάρκες που παράγουν ετήσιες πωλήσεις η κάθε μία άνω του €1 δισεκατομμυρίου.

Παγκόσμιο Κανάλι Προσλήψεων MBA

Unilever Leatherhead sign

Προσλαμβάνουμε μεταπτυχιακούς αποφοίτους με MBA και αποφοίτους πανεπιστημίου για θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο

 

H Ελαΐς – Unilever Hellas διακρίνεται τα τελευταία χρόνια στο διαγωνισμό Best Workplaces κερδίζοντας τις πρώτες θέσεις. Συγκεκριμένα το 2004 τη 2η θέση, το 2005 τη 1η και την 2η θέση, το 2011 την 2η θέση και το 2013 την 1η θέση! Οι συνεχείς επιτυχίες αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία μας απέναντι στους εργαζόμενους μας.

Προειδοποίηση για απάτες με το πρόσχημα της εύρεσης εργασίας

Τελευταία έχουν παρατηρηθεί αρκετές περιπτώσεις απάτης σε διάφορες χώρες με το πρόσχημα εύρεσης εργασίας από απατεώνες που επικοινωνούν με άτομα τα οποία αναζητούν εργασία, ισχυριζόμενοι ότι εκπροσωπούν την Unilever και τους προσφέρουν απασχόληση με αντάλλαγμα χρήματα, προκειμένου να καλύψουν διοικητικά και άλλα έξοδα.

Η Unilever - και οι εταιρείες που ενεργούν για λογαριασμό της - δεν θα σας ζητήσουν ποτέ αμοιβή σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας πρόσληψης.

Πρόκειται για μια ευρέως διαδεδομένη, καλοστημένη απάτη από εγκληματικά κυκλώματα σε βάρος ατόμων που αναζητούν εργασία σε μεγάλες αξιόπιστες εταιρείες.

Αυτή η επικοινωνία είναι παραπλανητική και ΔΕΝ προέρχεται από την Unilever ούτε από τους συνεργάτες στελέχωσης προσωπικού της Unilever.

Για να μην πέσετε θύμα απάτης κατά την αναζήτηση εργασίας:

  • Μην ανταποκρίνεστε σε προσφορές εργασίας από άτομα που δεν γνωρίζετε για τις οποίες δεν έχετε υποβάλει αίτηση
  • Μην αποκαλύπτετε προσωπικές ή οικονομικές λεπτομέρειες σε αγνώστους
  • Ελέγξτε οποιοδήποτε έγγραφο για ορθογραφικά και τυπογραφικά λάθη, καθώς τέτοια λάθη είναι συχνά ένδειξη απάτης
  • Μην εμπιστεύεστε εργοδότες ή άτομα που χρησιμοποιούν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τύπου @Yahoo ή @Hotmail
  • Μετακινήστε το δείκτη του ποντικιού επάνω από τις διευθύνσεις email για να δείτε τα στοιχεία του αποστολέα
  • Αν σας ζητηθεί οποιουδήποτε είδους πληρωμή από οποιονδήποτε με το πρόσχημα της εύρεσης εργασίας, απευθυνθείτε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας, γιατί το πιθανότερο είναι να πρόκειται για απάτη.
Πίσω στην κορυφή