Καριέρα στη Unilever

Στην Unilever οι εργαζόμενοι είναι κάτι παραπάνω από τον τίτλο εργασίας τους. Αποτελούν αναπόσπαστο μέρος μιας από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις με υπεύθυνους στόχους. Εργάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο με αγαπημένες μάρκες, που βελτιώνουν τόσο τις ζωές των καταναλωτών, όσο και της κοινωνίας. Εργάζονται στο πλευρό εξαιρετικών ηγετικών επιχειρηματιών και συναδέλφων, που εμπνέουν. Αν θέλετε κι εσείς να είστε υπερήφανοι για τη δουλειά σας και να κάνετε και τους άλλους υπερήφανους, ελάτε στην ομάδα μας.

Προειδοποίηση για απάτες με το πρόσχημα της εύρεσης εργασίας

Τελευταία έχουν παρατηρηθεί αρκετές περιπτώσεις απάτης σε διάφορες χώρες με το πρόσχημα εύρεσης εργασίας από απατεώνες που επικοινωνούν με άτομα τα οποία αναζητούν εργασία, ισχυριζόμενοι ότι εκπροσωπούν την Unilever και τους προσφέρουν απασχόληση με αντάλλαγμα χρήματα, προκειμένου να καλύψουν διοικητικά και άλλα έξοδα.

Η Unilever - και οι εταιρείες που ενεργούν για λογαριασμό της - δεν θα σας ζητήσουν ποτέ αμοιβή σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας πρόσληψης.

Πρόκειται για μια ευρέως διαδεδομένη, καλοστημένη απάτη από εγκληματικά κυκλώματα σε βάρος ατόμων που αναζητούν εργασία σε μεγάλες αξιόπιστες εταιρείες.

Αυτή η επικοινωνία είναι παραπλανητική και ΔΕΝ προέρχεται από την Unilever ούτε από τους συνεργάτες στελέχωσης προσωπικού της Unilever.

Για να μην πέσετε θύμα απάτης κατά την αναζήτηση εργασίας:

  • Μην ανταποκρίνεστε σε προσφορές εργασίας από άτομα που δεν γνωρίζετε για τις οποίες δεν έχετε υποβάλει αίτηση
  • Μην αποκαλύπτετε προσωπικές ή οικονομικές λεπτομέρειες σε αγνώστους
  • Ελέγξτε οποιοδήποτε έγγραφο για ορθογραφικά και τυπογραφικά λάθη, καθώς τέτοια λάθη είναι συχνά ένδειξη απάτης
  • Μην εμπιστεύεστε εργοδότες ή άτομα που χρησιμοποιούν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τύπου @Yahoo ή @Hotmail
  • Μετακινήστε το δείκτη του ποντικιού επάνω από τις διευθύνσεις email για να δείτε τα στοιχεία του αποστολέα
  • Αν σας ζητηθεί οποιουδήποτε είδους πληρωμή από οποιονδήποτε με το πρόσχημα της εύρεσης εργασίας, απευθυνθείτε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας, γιατί το πιθανότερο είναι να πρόκειται για απάτη.
Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας