Διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Σύνοψη διαδικασίας αίτησης

Unilever Future Leaders Programme

« H UNILEVER ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕ. ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΥΛΙΣΑΝ ΠΟΛΎ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ»

Jorg Brouwer, πρώην απόφοιτος, τώρα Sales Director, Customer Development, Benelux
  • Φόρμα αίτησης
  • Ηλεκτρονική εξέταση
  • Συνέντευξη
  • Ημέρα αξιολόγησης

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Unilever

Η διαδικασία αιτήσεων για πρακτική άσκηση διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Επικοινωνήστε με τα τοπικά γραφεία της Unilever για περισσότερες πληροφορίες.

Πρότυπα ηγεσίας Unilever

Τα πρότυπα ηγεσίας είναι συμπεριφορές που περιμένουμε να δούμε από τους εργαζομένους μας. Αποτελούν τη βάση για τις επιδόσεις και τη φιλοσοφία μας.

Αν περάσετε στο στάδιο της ημέρας αξιολόγησης, θα σας αξιολογήσουμε βάσει αυτών των προτύπων, καθώς πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητα για κάθε απόφοιτο που κάνει αίτηση για μια θέση στο Unilever Future Leaders Programme.

Μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες για τα πρότυπα ηγεσίας όταν κάνετε αίτηση. Ακολουθούν ορισμένες σύντομες περιγραφές.

Φιλοσοφία για ανάπτυξη

Αυτή είναι η ανταγωνιστική ηγεσία. Πρόκειται για τη θετική, αλλά ρεαλιστική, στάση για το μέλλον της εταιρείας. Είναι το πάθος για τη νίκη.

Εστίαση στους καταναλωτές και τους πελάτες

Αυτή είναι η προσανατολισμένη σε ένα σκοπό ηγεσία. Είναι εξωτερικά εστιασμένη – στους καταναλωτές, τους πελάτες Έχει να κάνει με το να βλέπουμε τις μάρκες μας μέσα από τη δική τους οπτική.

Προτίμηση για δράση

Αυτή είναι η προσανατολισμένη στη δράση ηγεσία. Είναι το αίσθημα επιτακτικότητας για τη λήψη αποφάσεων. Πρόκειται για δράση που λαμβάνεται με περίσκεψη και υπολογισμένο ρίσκο.

Λογοδοσία και υπευθυνότητα

Αυτή είναι η προσανατολισμένη στις επιδόσεις ηγεσία. Αφορά να κοιτάζουμε την πραγματικότητα κατάματα. Είναι το να κατέχουμε τις συνολικές επιδόσεις της Unilever.

Δημιουργία ταλέντου και ομάδων

Αυτή είναι η προσανατολισμένη στο ανθρώπινο δυναμικό ηγεσία. Αφορά την επένδυση στην ανάπτυξη του δυναμικού μας. Είναι η δημιουργία ομάδων που συνεργάζονται για να νικήσουν.

Η φόρμα αίτησης

Εδώ μπορείτε να μας πείτε χρήσιμες πληροφορίες για τον εαυτό σας. Θα σας ζητήσουμε πληροφορίες για το πτυχίο σας, λεπτομέρειες για προηγούμενη εργασιακή εμπειρία που μπορεί να είχατε, τυχόν θέσεις ηγεσίας που είχατε στο πανεπιστήμιο (όπως φοιτητικούς συλλόγους) και ποιες ήταν οι εξωπανεπιστημιακές σας δραστηριότητες. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να μας πείτε γιατί θέλετε να εργαστείτε σε εμάς και να μας δείξετε ότι είστε έτοιμοι να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ SOS ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

  • Σημειώστε όλες τις προθεσμίες
  • Απαντήστε σε όλες τις ερωτήσεις
  • Ελέγξτε τις απαντήσεις έναντι των προτύπων ηγεσίας της Unilever
  • Γράψτε καθαρά και με ακρίβεια. Χρησιμοποιήστε ορθογραφικό έλεγχο
  • Συμπεριλάβετε όλα τα σχετικά επιτεύγματά σας
  • Ζητήστε σχόλια: ρωτήστε τους φίλους και την οικογένειά σας για περιπτώσεις όπου επιδείξατε δεξιότητες ηγεσίας

Λεπτομερής ανάλυση της διαδικασίας αιτήσεων για το Unilever Future Leaders Programme

Φόρμα αίτησης

Εδώ συλλέγουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, πληροφορίες για το πτυχίο, την προηγούμενη εργασιακή εμπειρία ή την εμπειρία ηγεσίας που διαθέτετε και τους λόγους που θέλετε να εργαστείτε σε εμάς. Για να συμπληρώσετε τη φόρμα στο Internet, θα χρειαστείτε περίπου 45 λεπτά.

Ηλεκτρονική εξέταση

Αυτή η 40λεπτη εξέταση με χρονομέτρηση θα είναι διαθέσιμη για συμπλήρωση αμέσως μετά την υποβολή της φόρμας αίτησης. Έχετε στη διάθεσή σας μέχρι δύο εβδομάδες για να ολοκληρώσετε την εξέταση, ανάλογα με τη χώρα σας. Οι εξετάσεις θα θεωρηθεί ότι έχουν ολοκληρωθεί αφού παρέλθει ο χρόνος που δόθηκε.

Συνέντευξη

Ένας υπεύθυνος προσλήψεων της Unilever θα σας πάρει συνέντευξη σχετικά με τις δεξιότητες και την εμπειρία ηγεσίας που διαθέτετε. Στο πλαίσιο της συνέντευξης, πρέπει να μας πείτε για συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου επιδείξατε ηγετικές ικανότητες. Η συνέντευξη διαρκεί περίπου μία ώρα.

Ημέρα αξιολόγησης

Θα προσκληθείτε να περάσετε μία ημέρα μαζί μας, στα τοπικά γραφεία μας. Θα αξιολογηθείτε από μια ομάδα με άλλους αποφοίτους και θα σας ζητηθεί να συζητήσετε και να επιλύσετε επιχειρηματικά προβλήματα χρησιμοποιώντας case studies, ομαδικές ασκήσεις και σύντομες παρουσιάσεις.

Αυτό είναι το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας και στους επιτυχείς υποψηφίους συνήθως αποστέλλεται προσφορά για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα UFLP μετά από δύο εβδομάδες.

Κατά τη διάρκεια της διετούς ή τριετούς συμμετοχής σας στο πρόγραμμα, ο προϊστάμενός σας θα αξιολογεί επίσημα τις επιδόσεις σας σε τακτικά διαστήματα και θα παρέχει σχόλια και καθοδήγηση για να ενισχύσετε τα καίρια δυνατά σας σημεία και τους τομείς που πρέπει να αναπτύξετε.

Πίσω στην κορυφή