Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Γ. Αντωνιάδης. Μια επιτυχημένη πορεία κλείνει.

Δημοσιευμένο:

Ένας επιτυχημένος κύκλος 34 ετών, σε διευθυντικές κυρίως θέσεις της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, κλείνει στο τέλος Ιουλίου.

Gr. Antoniadis Prl

Μια επιτυχημένη πορεία κλείνει στο τέλος Ιουλίου του 2018

Ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος κύκλος 34 ετών σε διευθυντικές κυρίως, θέσεις της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, αλλά και σε εταιρείες του Ομίλου στο εξωτερικό, κλείνει, στο τέλος Ιουλίου, για τον Γρηγόρη Αντωνιάδη, Σύμβουλο Επικοινωνίας και Εξωτερικών Σχέσεων του Ομίλου Εταιρειών της Unilever για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Νοτιανατολική Ευρώπη. Μάλιστα, ο κ. Αντωνιάδης είχε διατελέσει, επί πολλά χρόνια Αντιπρόεδρος της εταιρείας και είχε βάλει τη σφραγίδα του σε σημαντικές επιτυχίες της.

«Αποχαιρετώντας τον Γρηγόρη Αντωνιάδη, νιώθω ότι αποχαιρετώ έναν φίλο», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Unilever Νοτιανατολικής Ευρώπης, κ. Jean Francois Etienne. «Συνεργαστήκαμε άψογα και στενά από τα μέσα του 2017, τόσο κατά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως επικεφαλής της εταιρείας, όσο και σε άλλα σημαντικά ζητήματα. Αυτό σημαίνει ότι μοιραστήκαμε πολλά σε συμπυκνωμένο χρόνο, γεγονός που βοήθησε στο να καλλιεργηθεί μεταξύ μας μια σχέση εμπιστοσύνης και βαθιάς αλληλοεκτίμησης. Του εύχομαι πολλές επιτυχίες σε όλες τις πτυχές της ζωής του και τον ευχαριστώ για όλα».

Ο Γρηγόρης Αντωνιάδης είναι, μεταξύ άλλων, Προέδρος των Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ), μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανίων Τροφίμων (ΣΕΒΤ), της Ελληνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου (ΕΔΟΕ), μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, καθώς και πρώην μέλος Δ.Σ. του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επωνύμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ).

Με δεδομένη τη μεγάλη εμπειρία του κ. Αντωνιάδη στον κλάδο των τροφίμων, εύλογο είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματά του να μην τον απομακρύνουν από το χώρο. Έτσι, μεταξύ άλλων, αναλαμβάνει άμεσα ρόλο Συμβούλου στην Upfield, την νεοσύστατη εταιρεία της KKR, που προέκυψε από την πώληση των Μαργαρινών, των Φυτικών Ελαίων, του Ελαιολάδου, καθώς και των Μαγειρικών Λιπών που διέθετε μέχρι πρόσφατα στην αγορά η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas.

«Η αποχώρηση από ένα χώρο που ήταν, επί 34 χρόνια, το σπίτι μου, δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση», είπε από την πλευρά του ο κ. Αντωνιάδης. «Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas ήταν για μένα ένα σπουδαίο σχολείο μάθησης και ευκαιριών και θα ήθελα να μπορούσα να ευχαριστήσω προσωπικά κάθε έναν και κάθε μία που με πλαισίωσαν σε όλη αυτή την πορεία και συνέβαλαν στην επαγγελματική και προσωπική εξέλιξή μου».

Επάνω