Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Superbrand η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS στην κατηγορία οικιακού καθαρισμού 2021-2022

Δημοσιευμένο:

Ως Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην κατηγορία προϊόντων οικιακού καθαρισμού αναδείχθηκε η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas στα Superbrands 2021-2022.

Ο Γιώργος Καρατζάς, Director of Home Care της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas,  στην τελετή απονομής.

Η ιδιαίτερα σημαντική αυτή διάκριση αφορά στο σύνολο των αγαπημένων brands της εταιρείας, όπως Skip, Klinex, Cif, OMO & Cajoline, τα οποία καλύπτουν το σύνολο των αναγκών καθαρισμού και υγιεινής όλων των χώρων στους οποίους ζούμε και δραστηριοποιούμαστε.

Τα κριτήρια αξιολόγησης των υποψήφιων εταιρειών είναι συγκεκριμένα και περιλαμβάνουν έννοιες, όπως διάρκεια παρουσίας στην αγορά, πιστότητα των πελατών, συνολική αποδοχή από την αγορά, ποιότητα, αξιοπιστία και κοινωνική υπευθυνότητα. Η ανάδειξη μιας εταιρείας σε Superbrand πραγματοποιείται συνδυαστικά από αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής και δημοσκόπηση της κοινής γνώμης.

Κατά την τελετή απονομής, ο Γιώργος Καρατζάς, Director of Home Care της εταιρείας, δήλωσε, «Νιώθουμε υπερηφάνεια για μια σημαντική βράβευση, που μας κατατάσσει ως Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην Ελλάδα στην κατηγορία οικιακού καθαρισμού. Αποδέκτες του βραβείου είναι οι άνθρωποί μας, που εργάζονται για τον σκοπό των μαρκών μας και της εταιρείας μας, αλλά και οι καταναλωτές μας που μας εμπνέουν να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Κορυφαία εταιρική επωνυμία στην κατηγορία προϊόντων οικιακού καθαρισμού αναδείχθηκε η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas στα Superbrands
Επάνω