Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

δάSOS. Το περιβάλλον μάς ζητάει βοήθεια.

Δημοσιευμένο:

Νέα πρωτοβουλία της Unilever Tseriotis Cyprus σε συνεργασία με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Με απλές πράξεις, συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση προκλήσεων, κάνουμε τη διαφορά για ένα καλύτερο μέλλον.

Την 21η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα των Δασών, επέλεξαν συμβολικά η Unilever Tseriotis Cyprus και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για να ανακοινώσουν, σε συνέντευξη τύπου, την κοινή τους εκστρατεία με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και τη στήριξή του έργου του Φιλοδασικού Συνδέσμου Κύπρου.

Ως εκ τούτου, μέρος των εσόδων από αγορέςπροϊόντων Unilever που θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, σε προκαθορισμένες περιόδους, θα προσφέρεται στον Φιλοδασικό Σύνδεσμο Κύπρου. Στόχος της εκστρατείας είναι η οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν, στο τέλος του χρόνου, δράσεις δενδροφύτευσης σε περιοχές του νησιού μας που έχουν πληγεί από πυρκαγιές.

Με απλές πράξεις, συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση προκλήσεων, κάνουμε τη διαφορά για ένα καλύτερο μέλλον.

Με κεντρικό slogan «δάSOS: Το περιβάλλον μάς ζητάει βοήθεια», η εκστρατεία μεταφέρει το μήνυμα ότι τα δάση αποτελούν πλούτο και πηγή ζωής καιη καταστροφή τους απειλεί άμεσα και σοβαρά το μέλλον του τόπου μας. Γι’ αυτόν τον λόγο, η Unilever Tseriotis Cyprus και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑσυμπράττουν, για άλλη μία φορά, με στόχο να βοηθήσουν έμπρακτα το περιβάλλον και να προστατεύσουν τους πράσινους πνεύμονες της φύσης.

Με απλές πράξεις, συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση προκλήσεων, κάνουμε τη διαφορά για ένα καλύτερο μέλλον.

Όπως δήλωσε και η Έλενα Ταταρίδου Head of Shopper Marketing Unilever Tseriotis Cyprus «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και υπερήφανοι που τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συμπορευόμαστε σε ένα πλέγμα συντονισμένων δράσεων κοινωνικής ευθύνης. Στόχος μας είναι να γίνει συνείδηση στον καταναλωτή ότι μέσα από απλές πράξεις, όπως είναι η αγορά απαραίτητων προϊόντων για το σπίτι, μπορεί ταυτόχρονα να συμβάλλει στην αντιμετώπιση μεγαλύτερων προκλήσεων για την κοινωνία και το περιβάλλον και όλοι μαζί να κάνουμε τη διαφορά για ένα καλύτερο μέλλον».

Η δράση αυτή ταυτίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία της Unilever που, εδώ και σχεδόν 15 χρόνια, έχει εκπονήσει ένα πλάνο για την αειφορία του πλανήτη μας, με σειρά πρωτοβουλιών που έχουν στόχο να προωθήσουν τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος και των κοινωνιών που ζουν σ’ αυτόν.

Με απλές πράξεις, συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση προκλήσεων, κάνουμε τη διαφορά για ένα καλύτερο μέλλον.

Σε αντίστοιχη δήλωση της, η Νατάσα Κωνσταντινίδου, Chief Communications and CSR Officer των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, εξέφρασε επίσης τη χαρά της για την έναρξη μίας ακόμα συνεργασίας με την εταιρεία Unilever Tseriotis Cyprus.Η ίδια επαναβεβαίωσε τη δέσμευση των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την προστασία του περιβάλλοντος και τη συνεχή προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.Πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσέφεραν στους κατοίκους των περιοχών πουπλήγηκαν από τις πυρκαγιές του περασμένου Ιουλίου, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ προσφέρουν ξανά ουσιαστική και πολυεπίπεδη στήριξη, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τη Unilever Tseriotis Cyprus,καθώς έχουν θέσει ως στόχο την αναδάσωση και αναγέννηση του τόπου.
Η κ. Κωνσταντινίδου ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι Υπεραγορές «εμπλουτίζουν συνεχώς το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με ενέργειες που έχουν πρακτικό όφελος για την κοινωνία και ανταποκρίνονται στις άμεσες ανάγκες που προκύπτουν. Είμαστε αισιόδοξοι πως η οικολογική συμμαχία μας με την εταιρεία Unilever Tseriotis Cyprus θα αποφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου».

Επάνω