Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Η Unilever γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα για Ασφάλεια στην Εργασία

Δημοσιευμένο:

Διοργάνωσε την “Safety Week 2023”, μία ολοκληρωμένη πρωτοβουλία για τους εργαζόμενους της.

Unilever και παγκόσμια ημέρα ασφάλειας στην εργασία

Η Unilever Hellas διοργάνωσε την “Safety Week 2023”, μία ολοκληρωμένη πρωτοβουλία για τους εργαζόμενους στα κεντρικά της γραφεία και στο Κέντρο Διανομής της εταιρείας στο Σχηματάρι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια στην Εργασία.

All in for safety. Unilever και παγκόσμια ημέρα ασφάλειας στην εργασία

Πιο συγκεκριμένα, στα κεντρικά γραφεία, οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην ασφαλή οδήγηση τόσο σε θεωρητικό επίπεδο, καλύπτοντας σημαντικές πτυχές της ασφαλούς οδήγησης, όσο και βιωματικά μέσω προσομοιωτών οι οποίοι παρείχαν πρακτική εξάσκηση με σενάρια οδήγησης σε στεγνούς και βρεγμένους δρόμους, καθώς και προσομοίωση των αισθήσεων του οδηγού υπό την επήρεια αλκοόλ και κόπωσης. Στο Κέντρο Διανομής στο Σχηματάρι διεξήχθη άσκηση ετοιμότητας για διαρροή αμμωνίας στο δίκτυο αμμωνίας και επέμβαση για απεγκλωβισμό εγκλωβισμένου ατόμου, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Οινοφύτων και την 7η ΕΜΑΚ.

Unilever και παγκόσμια ημέρα ασφάλειας στην εργασία

Παράλληλα, στο Κέντρο Διανομής στον Ρέντη πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των εργαζομένων και παράλληλα γιορτάστηκαν 15 χρόνια χωρίς ούτε ένα εργατικό ατύχημα, αποδεικνύοντας έτσι την αφοσίωσή όλων των εργαζομένων στην ασφάλεια και τη δέσμευσή τους για τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφάλειας.

Unilever και παγκόσμια ημέρα ασφάλειας στην εργασία

Η Unilever δεσμεύεται διαχρονικά να διασφαλίζει την ασφάλεια των εργαζομένων της και των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται, και εκδηλώσεις όπως η Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια στην Εργασία αποτελούν σημαντική υπενθύμιση αυτής της δέσμευσης.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Εύη Σγούρου, Διευθύντρια Ασφάλειας της εταιρείας, «Το πρόγραμμα, με σύνθημα "All in for Safety", τονίζει τη σημασία της πρόληψης και της ενημέρωσης για την ασφάλεια. Στο πλαίσιό αυτό πραγματοποιήθηκαν ενημερώσεις των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο μήνυμα και τη δέσμευση της Unilever ότι πρέπει να "Μιλάμε Ανοιχτά" για την ασφάλεια και να προλαμβάνουμε οποιοδήποτε περιστατικό, λειτουργώντας όλοι ως Πρεσβευτές της Ασφάλειας, προστατεύοντας τους συναδέλφους μας ώστε όλοι να επιστρέφουμε στο σπίτι ασφαλείς!».

Επάνω