Επέκταση εγκαταστάσεων στο Σχηματάρι

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ευελιξίας και της ανάπτυξής της, η ΕΛΑΪΣ - Unilever ανακοινώνει ότι ενσωματώνει στη λειτουργία της το σύστημα διανομής και αποθήκευσης των τροφίμων της

Κέντρο αποθήκευσης και διανομών τροφίμων στο Σχηματάρι

Αθήνα, 16/12/2009

Η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ευελιξίας και της ανάπτυξής της, ανακοινώνει ότι ενσωματώνει στη λειτουργία της το σύστημα διανομής και αποθήκευσης των τροφίμων της, υπηρεσίες που σήμερα παρέχονται από εξωτερικό προμηθευτή. Για το λόγο αυτό, οι εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι θα επεκταθούν και θα μετατραπούν σε αποθήκες και κέντρο διανομής των προϊόντων αυτών.

Η παραγωγή των Dressings (μαγιονέζα, salad dressings, κ.λπ.), η οποία σήμερα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Σχηματαρίου, μεταφέρεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Ρέντη. Με αυτή τη μετακίνηση, το εργοστάσιο του Ρέντη ενδυναμώνει το στρατηγικό του ρόλο στο ευρωπαϊκό δίκτυο της Unilever, αυξάνοντας την παραγωγική του βαση.

Με το μοντέλο αυτό, o συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας στις δυο μονάδες – του Ρέντη και του Σχηματαρίου – αυξάνεται κατα περιπου 35. Το ύψος της επένδυσης, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2011, ανέρχεται στα 7 εκατ. ευρώ.

Ένα μικρό τμήμα της παραγωγής του Σχηματαρίου (σούπες, σαλτσες κτλ), μεταφέρεται στο εξωτερικό, σε άλλα εργοστάσια της Unilever, λόγω της πολυπλοκότητος και του χαμηλού όγκου πωλήσεων.

Εξερευνήστε περισσότερο αυτά τα θέματα

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας