Έγκριση της επιτροπής Ανταγωνισμού

Στις 6.12.2010, υπεγράφη η σχετική συμφωνία για την εξαγορά των Κλάδων Προσωπικής Υγιεινής και Απορρυπαντικών της Sara Lee στην Ευρώπη.

Έγκριση για την εξαγορά της SARA LEE

Σε συνέχεια της άδειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Ε.Ε. για την εξαγορά των Κλάδων Προσωπικής Υγιεινής και Απορρυπαντικών της Sara Lee στην Ευρώπη, υπεγράφη στις 6.12.2010 η σχετική συμφωνία. Κατ’ επέκταση, ηγετικά προϊόντα προσωπικής υγιεινής, όπως τα Proderm, Badedas και Fissan, εμπλουτίζουν πλέον σημαντικά το χαρτοφυλάκιό μας και θα ενισχύσουν περαιτέρω τη θέση μας σε βασικές κατηγορίες.

Για την ομαλή ενσωμάτωση των προϊόντων της Sara Lee, προβλέπεται μεταβατική περίοδος, η οποία θα ξεκίνησε με την υπογραφή της συμφωνίας και θα διαρκέσει 6 μήνες, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2011. Κατά την περίοδο αυτή, συγκεκριμένες υπηρεσίες θα συνεχίσουν να παρέχονται από την Sara Lee.

Στο ίδιο διάστημα, θα συνεχιστεί και η υποστήριξη της μάρκας Sanex, για την οποία η Unilever συμφώνησε με την Επιτροπή Ανταγωνισμού να την μεταβιβάσει. Υπολογίζεται ότι θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε στην πώληση του Sanex μέχρι το 3ο τρίμηνο του 2011.

Ο Πρόεδρος αναφέρει χαρακτηριστικά

«Είμαι σίγουρος ότι, μέσα από το διευρυμένο αυτό χαρτοφυλάκιο, θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους καταναλωτές μας μια ακόμα μεγαλύτερη γκάμα επιλογών σε όλο το φάσμα τιμών, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ενίσχυση της ανάπτυξης».

Εξερευνήστε περισσότερο αυτά τα θέματα

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας