Βράβευση στο διαγωνισμό BEST WORKPLACES 2011

Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas κατέλαβε τη 2η θέση στο διαγωνισμό BEST WORKPLACES 2011, για το εργασιακό της περιβάλλον.

Replace this image

Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas βραβεύτηκε για το εργασιακό της περιβάλλον, καταλαμβάνοντας την 2η θέση στο φετινό διαγωνισμό BEST WORKPLACES 2011, ανάμεσα στις επιχειρήσεις με πάνω από 250 υπαλλήλους. Η διάκριση αυτή στην ουσία προέρχεται από τους ίδιους τους εργαζομένους της και γι’ αυτό έχει ιδιαίτερη αξία.

Ανάμεσα στις πρωτοβουλίες που εφαρμόζει η εταιρία για τους εργαζομένους της ξεχωρίζουν το μοντέλο ευέλικτης εργασίας (της εργασίας από το σπίτι ), η αυξημένη άδεια μητρότητας, η επιδότηση της απόκτησης μεταπτυχιακού τίτλου, η ετήσια αναγνώριση και βράβευση καλών πρακτικών των εργαζομένων, κ.ά.

Αγαπημένα και γνωστά προϊόντα της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas είναι το ΑΛΤΙΣ, το Βιτάμ και το Becel pro-activ, οι κύβοι Knorr, τα παγωτά Algida, η Χλωρίνη® Klinex και το Skip, το Dove, το Ultrex και το Axe. Τρόφιμα, καθαριστικά, απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής που έχουν κερδίσει την προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών.

Η έρευνα BEST WORKPLACES 2011 πραγματοποιήθηκε για 9η συνεχή χρονιά από το Great Place to Work Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA και στηρίχθηκε σε απαντήσεις 7.171 εργαζομένων από 42 μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα.

Εξερευνήστε περισσότερο αυτά τα θέματα

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας