Έγκριση εξαγοράς της ΕΒΓΑ

13 Ιανουαρίου 2011, η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού αποφάσισε την έγκριση της εξαγοράς του τομέα εμπορίας, διάθεσης και προώθησης παγωτού της εταιρίας ΕΒΓΑ ΑΒΕΕ από την εταιρία μας.

Εγκρίθηκε η εξαγορά της ΕΒΓΑ από την επιτροπή ανταγωνισμού

Στις 13 Ιανουαρίου, η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού αποφάσισε την έγκριση της εξαγοράς του τομέα εμπορίας, διάθεσης και προώθησης παγωτού της εταιρίας ΕΒΓΑ ΑΒΕΕ από την εταιρία μας.

Γνωστά και αγαπημένα προϊόντα, όπως το STATUS, το Scandal και το Carambola θα ενταχθούν στην «οικογένεια» της Unilever στην Ελλαδα, ενισχύοντας και το δικτυο διανομης των παγωτων μας ALGIDA και ΕΒΓΑ.

Η απόφαση της επιτροπης ήλθε μετά από την αρχική συμφωνία της εταιριας μας με την ΕΒΓΑ στις 28.9 του προηγουμενου έτους. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εξαγορά, η Επιτροπή ζήτησε 2 τροποποιήσεις οι οποιες δεν επηρρεαζουν την δεσμευση και των δυο μερων να προχωρησουν στην ολοκληρωση της συμφωνιας.

Η εξαγορά αυτή αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα της δέσμευσης της Unilever να επενδύει με συνεπεια στην Ελληνικη αγορα παρα τις δυσμενεις οικονομικες συνθήκες στη χωρα μας.

Εξερευνήστε περισσότερο αυτά τα θέματα

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας