Απολύμανση χώρων & επιφανειών

Γιατί τα απλά αντιβακτηριακά προϊόντα, δεν επαρκούν.

Replace this image

Απαραίτητη η απολύμανση των χώρων

Προστασία από τον ιό της γρίπης Η1Ν1

Η εμφάνιση επιδημιών και πανδημιών, όπως αυτή της γρίπης Η1Ν1, δημιουργούν την ανάγκη να επανεξετάσουμε τις πρακτικές υγιεινής και τα μέτρα καθαριότητας και απολύμανσης σε καθημερινή βάση τόσο στο σπίτι όσο και στους χώρους εργασίας, αλλά και στους χώρους εστίασης, στα μέσα μεταφοράς, κ.λπ.

Οι ιοί επιζούν σε σκληρές επιφάνειες αρκετές ώρες αφού έχουν αποτεθεί σε αυτές. Εκκρίσεις του αναπνευστικού συστήματος που διαχέονται όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε (π.χ. ρινική βλέννα) μπορεί να μεταφέρουν σωματίδια του ιού σε επιφάνειες. Στις επιφάνειες αυτές οι ιοί μπορεί να παραμείνουν ενεργοί πάνω από δύο ώρες.

Τα χέρια μας μπορεί να έρθουν σε επαφή με τον ιό όταν αγγίξουν μια επιμολυσμένη επιφάνεια (π.χ. πόμολα, τηλέφωνο, βρύση, επιφάνειες γραφείου, πληκτρολόγια, επιφάνειες τουαλέτας και άλλων κοινόχρηστων χώρων).

  • Επίμαχες επιφάνειες ειδικά όταν έχουμε ασθενή στο σπίτι: Όταν έχουμε στο σπίτι κάποιον που νοσεί αερίζουμε καλά τους χώρους. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε μικρές και μεγάλες επιφάνειες που μπορεί να έχουν επιμολυνθεί με ένα απολυμαντικό προϊόν, όπως η Χλωρίνη® KLINEX. Επιφάνειες και αντικείμενα που συστήνεται να απολυμαίνονται συχνά περιλαμβάνουν επιφάνειες στην κουζίνα, το μπάνιο, χερούλια στις πόρτες, τηλέφωνο, βρύσες, διακόπτες ρεύματος, κ.λπ.. Τα σκεύη της κουζίνας και ειδικά τα μαχαιροπήρουνα, ποτήρια και πιάτα, που έχουν χρησιμοποιηθεί από τον ασθενή χρειάζονται επίσης απολύμανση. Και σ’ αυτή την περίπτωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε Χλωρίνη® KLINEX.
  • Στους χώρους εργασίας: Στους χώρους εργασίας, λόγω της συνύπαρξης πολλών ατόμων στον ίδιο χώρο ο οποίος ενδέχεται να είναι κλειστός και να μην αερίζεται καλά, η ανάγκη για απολύμανση και καθαριότητα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Παράλληλα, είναι σημαντικό κάθε εργαζόμενος να φροντίζει την καθαριότητα των επιφανειών που έρχεται σε άμεση επαφή όπως το προσωπικό γραφείο του, το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, το τηλέφωνο – ειδικά για τους εργαζόμενους σε τηλεφωνικό κέντρο. Για την καθαριότητα και απολύμανση των επιφανειών αυτών η ιδανική λύση λόγω της ευχρηστίας και της αποτελεσματικότητάς της είναι η Χλωρίνη® KLINEX Spray Πολλαπλών Χρήσεων.

  • Ειδική προφύλαξη για τα παιδιά: Με δεδομένο ότι εστίες μικροβίων και ιών, ειδικά για τα παιδιά, είναι το πάτωμα στο οποίο μπουσουλάνε, τα πλαστικά παιγνίδια, κ.λπ. η απολύμανση των επιφανειών και αντικειμένων αυτών με διάλυμα Χλωρίνης® KLINEX ενδείκνυται για την προστασία τους. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στο διεξοδικό ξέβγαλμα των επιφανειών αυτών.

Χλωρίνη® KLINEX ενδείκνυται για την καθημερινή απολύμανση των επιφανειών

Αξεπέραστη απολύμανση και κατά του ιού της γρίπης.

Χάρη στην αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά της, η Χλωρίνη® KLINEX ενδείκνυται για την καθημερινή απολύμανση των επιφανειών με τις οποίες έρχονται σε επαφή τα παιδιά μας, όπως καρεκλάκι φαγητού, παιγνίδια, σκεύη φαγητού που παίρνουν στο σχολείο, κ.λπ. Eίναι ένα ιδιαίτερα δραστικό προϊόν σε ό,τι αφορά την ταχύτητα δράσης, το φάσμα της αποτελεσματικότητας, την απαιτούμενη δραστική συγκέντρωση.

  • Τρόπος δράσης: Χάρη στο υποχλωριώδες νάτριο, έχει την ιδιότητα να αποδομεί και να διασπά τα σωματίδια των μικροοργανισμών, προσβάλλοντας ταυτόχρονα πολλά σημεία του μικροοργανισμού. Έτσι το αποτέλεσμα της απολύμανσης επιτυγχάνεται με ταχύτερο ρυθμό από άλλες δραστικές ουσίες.
  • Σκοτώνει όλους τους ιούς, τα βακτήρια και άλλα μικρόβια: Λόγω της δραστικότητας και του τρόπου δράσης της, η Χλωρίνη® KLINEX αντιμετωπίζει όλες τις κατηγορίες μικροοργανισμών: βακτήρια, ιούς, μύκητες (μούχλα) και σπόρους βακτηρίων, ακόμα και τους πλέον ανθεκτικούς από αυτούς.
  • Αποτελεσματική ακόμη και σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις: Μικρή ποσότητα Χλωρίνης® KLINEX αρκεί για να προσφέρει απολύμανση. Επίσης η Χλωρίνη® KLINEX διατηρεί την αποτελεσματικότητά της και σε χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να είναι ιδανική για τον καθαρισμό και την απολύμανση του εσωτερικού του ψυγείου.

Η αποτελεσματικότητα της Χλωρίνης® επιβεβαιώνεται, καθώς διαλύματα υποχλωριώδους νατρίου συστήνονται συχνά από διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς (π.χ. Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας – WHO, Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων - ΚΕΕΛΠΝΟ) για την απολύμανση σκληρών επιφανειών από ιούς και άλλα μικρόβια, τόσο για γνωστούς όσο και για νέες μορφές ιών (π.χ. SARS, γρίπη Η1Ν1, HIV, Ηπατίτιδα).

Χλωρίνη® KLINEX. Λύσεις απολύμανσης για κάθε επιφάνεια

Το υποχλωριώδες νάτριο είναι ο απολυμαντικός παράγοντας που περιέχεται στα προϊόντα Χλωρίνη® KLINEX, Χλωρίνη® KLINEX Ultra Protection και Χλωρίνη® KLINEX Spray Πολλαπλών Χρήσεων.

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας