Καθαρές λύσεις από το Cif

Ψάχνετε να βρείτε τρόπους να απολαμβάνετε περισσότερο το σπίτι σας από το να το καθαρίζετε; Σας παρουσιάζουμε κάποιες ιδέες εξοικονόμησης χρόνου από το Cif. Εξάλλου, το σπίτι σας πρέπει να το ζείτε κι όχι μόνο να το καθαρίζετε!

Cif για όλες τις χρήσεις

Σκονισμένες γρίλιες

Replace this image

Καθαρή λύση: Βάλτε τις γρίλιες στην μπανιέρα και αραιώστε λίγο Cif υγρό γενικού καθαρισμού με νερό. Μουλιάστε τις γρίλιες για 10 λεπτά και χρησιμοποιήστε τη ντουσιέρα για να τις ξεπλύνετε. Κρεμάστε τις για να στεγνώσουν.

Βγάλτε τους λεκέδες από τους τοίχους

Καθαρή λύση: Βεβαιωθείτε ότι το καθαριστικό που χρησιμοποιείτε δεν περιέχει έντονες χρωστικές. Το Cif Actifizz απομακρύνει τους παλιούς λεκέδες χωρίς να αφήνει καινούριους.

Βρώμικες σχισμές

Καθαρή λύση: Χρησιμοποιήστε μια παλιά οδοντόβουρτσα βουτηγμένη σε κρέμα Cif για να καθαρίσετε τα δύσκολα σημεία πίσω από τις βρύσες.

Το συρτάρι με τα μαχαιροπίρουνα

Καθαρή λύση: Αν τα ανοξείδωτα μαχαιροπίρουνά σας έχουν αποχρωματιστεί από το τσάι ή τον καφέ, τρίψτε λίγη κρέμα Cif πάνω τους και ξεβγάλτε για να καθαρίσουν. Αν το συρτάρι κολλάει, τρίψτε τα ρουλεμάν με ένα κερί για να ανοίγει και να κλείνει πιο εύκολα.

Πλαστικά χαλάκια μπάνιου

Καθαρή λύση: Κρεμάστε τα πλαστικά και λαστιχένια χαλάκια μετά τη χρήση. Έτσι δε θα λερώνονται ούτε θα βγάζουν μούχλα. Ψεκάστε τα χαλάκια τακτικά με Cif Power Cream Πολυκαθαριστικό σπρέι με Ενεργό Χλώριο για να μη συσσωρεύονται υπολείμματα σαπουνιού. Ξεβγάλτε καλά και αφήστε τα να στεγνώσουν πριν τα χρησιμοποιήσετε.

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας