Κοινωνικός Απολογισμός 2010

Κυκλοφόρησε ο νέος Κοινωνικός Απολογισμός της ΕΛΑΪΣ- UNILEVER για τα πεπραγμενα του 2010

Για …. συνεχή χρονιά, η εταιρία μας εκδίδει τον Κοινωνικό Απολογισμό της, ο οποίος αφορά στην περίοδο 2010.

Ο απολογισμός αυτός απεικονίζει τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων μας για βιώσιμη ανάπτυξη, παρουσιάζοντας τις δράσεις μας, βασισμένες σε τέσσερις βασικούς τομείς. Στη βελτίωση υγείας και ποιότητας ζωής, στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος μας, στα προϊόντα μας και στους ανθρώπους μας.

Μέσα στον απολογισμό θα δείτε τη συνεχή δέσμευσή μας να κάνουμε τη θετική διαφορά, επανασχεδιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και ζούμε, έτσι ώστε η βιωσιμότητα να είναι μέρος οποιασδήποτε δραστηριότητάς μας. Θα διαπιστώσετε πως καθημερινά προσπαθούμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των κοινωνιών όπου λειτουργούμε και να ανταποκρινόμαστε σε αυτές. Πάνω απ’ όλα όμως θα βρείτε μέσα του ένα κομμάτι του εαυτού σας.

Αυτή η ξεχωριστή έκδοση τυπώθηκε φέτος για πρώτη φορά σε χαρτί που προέρχεται από δάση ελεγχόμενης καλλιέργειας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίησή μας απέναντι στο περιβάλλον. Παράλληλα, μαζί με τον απολογισμό, προσφέραμε στους παραλήπτες ένα κομμάτι χαρτί με «σπόρια», για να το φυτέψουν και να δουν ένα λουλούδι να ανθίζει. Αυτή η συμβολική κίνηση έγινε για να δείξει σε όλο τον κόσμο πως μια απλή κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ας συνεχίσουμε λοιπόν να χαράζουμε μαζί κοινή πορεία σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με τη δέσμευση και την υπευθυνότητα που μας χαρακτηρίζει έως σήμερα.

Εξερευνήστε περισσότερο αυτά τα θέματα

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας