Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου

10 Ιανουαρίου 2013, ώρα 11.00, ο Παγκόσμιος Προέδρος της Unilever κ. Paul Polman, μαζί με τον Πρόεδρο Ευρώπης κ. Jan Zijderveld και τον Πρόεδρο της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas κ. Σπ. Δεσύλλα, συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συνάντηση του Παγκόσμιου Προέδρου της Unilever με τον Πρωθυπουργό

Στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επίσκεψης του Παγκόσμιου Προέδρου της Unilever κ. Paul Polman στην Ελλάδα, ο ίδιος μαζί με τον Πρόεδρο Ευρώπης κ. Jan Zijderveld και τον Πρόεδρο της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas κ. Σπ. Δεσύλλα, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου, σήμερα στις 11.00.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι κ.κ. Polman, Zijderveld και Δεσύλλας αντάλλαξαν απόψεις για την ευρωπαϊκή και ελληνική οικονομία και την αναγκαιότητα στήριξης των επενδύσεων στη χώρα μας. Τόνισαν τη σημαντικότητα της ελληνικής εταιρίας για την Unilever και επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά τη δέσμευση στην Ελληνική αγορά, καθώς και τη συνεχή διερεύνηση των δυνατοτήτων για ενίσχυση της παρουσίας της Unilever στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ελλάδα, ο κ. Polman είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις συνθήκες στην ελληνική αγορά και εξήρε τους χειρισμούς της ελληνικής Διοίκησης και των εργαζομένων της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas στη διατήρηση της βιωσιμότητας της ελληνικής εταιρίας και της δέσμευσης να είναι δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή. 

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Η Unilever φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα. Παρόλο που οι συνθήκες είναι δύσκολες, πιστεύουμε ότι μέσα από την καινοτομία που απαντάει στις ανάγκες των καταναλωτών, την άριστη υλοποίηση των πλάνων μας στην αγορά και τις συνεχιζόμενες προσπάθειες των εργαζομένων μας, μπορούμε να μετατρέψουμε τις προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας σε ευκαιρίες σημαντικής ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια».

Εξερευνήστε περισσότερο αυτά τα θέματα

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας