Βράβευση για τον Κοινωνικό Απολογισμό

H Unilever βραβεύτηκε με το 2ο Βραβείο στην κατηγορία Καλύτερος Απολογισμός ΕΚΕ, στο πλαίσιο του CEO & CSR MONEY CONFERENCE 2011.

Ένας ακόμη φορέας αναγνώρισε το έργο της ΕΛΑΪΣ-UNILEVERHELLAS, απονέμοντάς της το 2ο Βραβείο στην κατηγορία Καλύτερος Απολογισμός ΕΚΕ,στο πλαίσιο του CEO & CSR MONEY CONFERENCE 2011. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι νικητές των βραβείων προέκυψαν από τα αποτελέσματα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας του κοινού – ψήφισαν συνολικά 1027 άτομα.

Το βραβείο παρέλαβε από τον κ. Πάνο Σόμπολο, Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, η Μίνα Βαλαβάνη, Υπεύθυνη Προγραμμάτων ΕΚΕ της ΕΛΑΪΣ-UNILEVERHELLAS. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «Επειδή τα καλά νέα είναι σημαντικό να επικοινωνούνται, κάθε χρόνο, στον Κοινωνικό Απολογισμό της εταιρίας μας αποτυπώνουμε όλα τα βήματα-δράσεις που έχουμε υλοποιήσει, τα οποία αποτελούν πηγή δικαίωσης και έμπνευσης για τη συνέχιση της προσπάθειάς μας να συμβάλλουμε καθημερινά σε ένα καλύτερο αύριο».

Ο βραβευμένος Κοινωνικός Απολογισμός της ΕΛΑΪΣ-UNILEVERHELLASείναι ο 25ος κατά σειρά και περικλείει τη φιλοσοφία και τις πρωτοβουλίες που πραγματοποίησε η εταιρία μέσα στο 2009. Δράσεις που άφησαν το δικό τους θετικό «αποτύπωμα» στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Εξερευνήστε περισσότερο αυτά τα θέματα

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας