Βράβευση για τον Κοινωνικό Απολογισμό

H Unilever βραβεύτηκε με το 2ο Βραβείο στην κατηγορία Καλύτερος Απολογισμός ΕΚΕ, στο πλαίσιο του CEO & CSR MONEY CONFERENCE 2011.

Ένας ακόμη φορέας αναγνώρισε το έργο της ΕΛΑΪΣ-UNILEVERHELLAS, απονέμοντάς της το 2ο Βραβείο στην κατηγορία Καλύτερος Απολογισμός ΕΚΕ,στο πλαίσιο του CEO & CSR MONEY CONFERENCE 2011. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι νικητές των βραβείων προέκυψαν από τα αποτελέσματα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας του κοινού – ψήφισαν συνολικά 1027 άτομα.

Το βραβείο παρέλαβε από τον κ. Πάνο Σόμπολο, Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, η Μίνα Βαλαβάνη, Υπεύθυνη Προγραμμάτων ΕΚΕ της ΕΛΑΪΣ-UNILEVERHELLAS. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «Επειδή τα καλά νέα είναι σημαντικό να επικοινωνούνται, κάθε χρόνο, στον Κοινωνικό Απολογισμό της εταιρίας μας αποτυπώνουμε όλα τα βήματα-δράσεις που έχουμε υλοποιήσει, τα οποία αποτελούν πηγή δικαίωσης και έμπνευσης για τη συνέχιση της προσπάθειάς μας να συμβάλλουμε καθημερινά σε ένα καλύτερο αύριο».

Ο βραβευμένος Κοινωνικός Απολογισμός της ΕΛΑΪΣ-UNILEVERHELLASείναι ο 25ος κατά σειρά και περικλείει τη φιλοσοφία και τις πρωτοβουλίες που πραγματοποίησε η εταιρία μέσα στο 2009. Δράσεις που άφησαν το δικό τους θετικό «αποτύπωμα» στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Εξερευνήστε περισσότερο αυτά τα θέματα