Η Unilever στηρίζει το έργο ανακούφισης στις Φιλιππίνες

Στον απόηχο του καταστροφικού τυφώνα Haiyan στις Φιλιππίνες, το Ίδρυμα Unilever έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα αρωγής ύψους 1 εκατ. περίπου. Συνεργαζόμαστε με τους διεθνείς εταίρους μας για την παροχή σωτήριας ανακούφισης σε χιλιάδες ανθρώπους μέσα από δωρεές προϊόντων, οικονομική στήριξη και την τεχνογνωσία μας.

Η Unilever στηρίζει το έργο ανακούφισης στις Φιλιππίνες

Το Ίδρυμα Unilever δουλεύει μαζί με τους διεθνείς της εταίρους με στόχο να παρέχει επείγουσα ανακούφιση και να βοηθήσει στην μακροπρόθεσμη αποκατάσταση.

Υποστηρίζοντας τις Φιλιππίνες

Έκκληση για δράση-Μάθετε τι κάνει το Ίδρυμα Unilever

Στον απόηχο του καταστροφικού τυφώνα Haiyan στις Φιλιππίνες, το Ίδρυμα Unilever έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα αρωγής ύψους 1 εκατ. περίπου. Συνεργαζόμαστε με τους διεθνείς εταίρους μας για την παροχή σωτήριας ανακούφισης σε χιλιάδες ανθρώπους μέσα από δωρεές προϊόντων, οικονομική στήριξη και την τεχνογνωσία μας.

Παροχή βασικών προμηθειών

Παρά το γεγονός ότι όλοι οι εργαζόμενοι της Unilever που εργάζονται σήμερα στις Φιλιππίνες είναι ασφαλείς, περισσότεροι από 11,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πληγεί από μια από τις πιο ισχυρές καταιγίδες που έχουν ποτέ εμφανιστεί. Πολλοί είναι εκείνοι που αγωνίζονται να επιβιώσουν χωρίς τροφή, στέγη ή καθαρό νερό.

Με τον κίνδυνο ασθενειών και την ανάγκη για καθαρό νερό και προμήθειες τροφίμων να αυξάνονται, το Ίδρυμα υποστηρίζει τις προσπάθειες επείγουσας βοήθειας της Oxfam, του Save the Children, της UNICEF και του Παγκοσμίου Προγράμματος Σίτισης (WFP) να παρέχει στους ανθρώπους τις βασικές προμήθειες που χρειάζονται τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες.

Εργαζόμαστε με τους εταίρους για την παροχή δεμάτων με τρόφιμα έκτακτης ανάγκης και την πρόσβαση σε πόσιμο νερό και ιατρική περίθαλψη, καθώς και για την παροχή ειδικών kit που περιέχουν προϊόντα Unilever, όπως σαπούνι, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες και υψηλής ενέργειας σνακ.

Έχουμε ξεκινήσει επίσης ένα πρόγραμμα δωρεάς των εργαζομένων, όπου όλα τα κεφάλαια που δεσμεύτηκαν από τους υπαλλήλους θα διαχειριστούν από το Ίδρυμα Unilever . Το Ίδρυμα Unilever θα ισοφαρίσει τις δωρεές των εργαζομένων προσφέροντας μέχρι € 50.000.

Στήριξη της αποκατάστασης

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα συνεργαστούμε με τους παγκόσμιους αυτού φορείς για να βοηθήσουμε τις κοινότητες που αρχίζουν μια μακρά διαδικασία αποκατάστασης μέσω της παροχής κεφαλαίων, προϊόντων και, κατά περίπτωση, την εγγύηση για αλλαγή συμπεριφοράς. Οι ομάδες της εφοδιαστικής μας αλυσίδας και του logistics θα προσφερθούν να υποστηρίξουν τους παγκόσμιους φορείς για να εξασφαλιστεί η αναγκαία ανακούφιση στις τοπικές κοινότητες.

Ο Paul Polman δηλώνει: «Το Ίδρυμα Unilever συνεργάζεται με τους διεθνείς εταίρους μας για την υποστήριξη του λαού των Φιλιππίνων μετά την τρομακτική καταστροφή που προκλήθηκε από τον τυφώνα Haiyan. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί τους».

Εργασίες των φορέων στην περιοχή

Η ομάδα της Oxfam είναι ήδη επί τόπου για παροχή καθαρού νερού, τροφίμων και εγκαταστάσεις υγιεινής. Στόχος τους είναι να φτάσουν περίπου 500.000 άτομα , παρέχοντάς τους σκηνές, πλαστικά καλύμματα και διανέμοντας φίλτρα νερού οικιακής χρήσης . Θα εγκαταστήσουν επίσης τουαλέτες έκτακτης ανάγκης . Κάντε δωρεά στην Oxfam τώρα

Το Save the Children στηρίζει 500.000 παιδιά και τις οικογένειές τους, παρέχοντας ιατρικές ομάδες και εφόδια , καθαρό νερό και στέγη. Διεθνώς, προ – τοποθετημένα αποθέματα έκτακτης ανάγκης έχουν δημιουργηθεί και είναι ήδη στις Φιλιππίνες για χρήση από τις ομάδες εδάφους. Κάντε δωρεά στο Save the Children τώρα

Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης(WFP) σχεδιάζει να παρέχει επείγουσα βοήθεια σε τρόφιμα σε 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών. Κατά τις πρώτες ημέρες από τη στιγμή που ο τυφώνας Haiyan χτύπησε , το (WFP) έχει διανείμει μπισκότα υψηλής διατροφικής αξίας και μερίδες έκτακτης ανάγκης ρυζιού και κονσέρβες. Δεδομένου ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναπτύσσεται το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης (WFP) θα ξεκινήσει ευρύτερες διανομές τροφίμων και των δραστηριοτήτων που ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες καθαρισμού σε αντάλλαγμα για την επισιτιστική βοήθεια . Κάντε δωρεά στο Παγκόσμιο

Η UNICEF παραδίδει σχεδόν 20.000 κιλά προμήθειες , συμπεριλαμβανομένων κουτιών έκτακτης ανάγκης υγείας , εξοπλισμό καταφυγίου και κουτιά για τη διάρροια , καθώς και τρόφιμα αξίας πάνω από £ 250.000 για υποσιτισμένα παιδιά , προμήθειες υγείας, νερό και εξοπλισμό υγιεινής από τις προ - τοποθετημένες προμήθειές της . 

Εξερευνήστε περισσότερο αυτά τα θέματα

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας