Συνεργασία φοιτητών του ALBA MBA με την ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS

στο πλαίσιο του μαθήματος Marketing Management.
Συνεργασία φοιτητών του ALBA MBA στο πλαίσιο του μαθήματος Marketing Management
Συνεργασία φοιτητών του ALBA MBA

Πιστοί στη διδακτική φιλοσοφία του ΑLΒΑ που προετοιμάζει  στελέχη με «δύναμη κρούσης», οι φοιτητές του ΜΒΑ (Part time 2014 and full time 2015), είχαν την  ευκαιρία να προετοιμάσουν πλάνα μάρκετινγκ για την καμπάνια των παγωτών ΕΒΓΑ, στο πλαίσιο του μαθήματος Marketing Management.

 Τα στελέχη της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas τροφοδότησαν τους φοιτητές του ALBA με τα απαραίτητα στοιχεία (οικονομικά μεγέθη της αγοράς, συνήθειες χρηστών, τάσεις στην ελληνική αγορά, κανάλια), προκειμένου να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την έρευνά τους. Παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος, οι φοιτητές του ALBA είχαν τη δυνατότητα να συμβουλεύονται τόσο τον Καθηγητή τους Δρ. Κυριάκο Κυριακόπουλο, όσο και στελέχη της εταιρείας. 


Οι ομάδες του ALBA MBA είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε στελέχη της εταιρείας υπεύθυνα για τα παγωτά ΕΒΓΑ, την έρευνα τους, τις στρατηγικές μάρκετινγκ και αναλυτικά πλάνα τακτικών ενεργειών με νέα προϊόντα, καμπάνια επικοινωνίας και προτάσεις διανομής.


Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Ράνια Λινάρδου, Διευθύντρια Marketing Παγωτού της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, «οι προτάσεις και οι παρουσιάσεις των φοιτητών του ALBA MBA ήταν ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου και αποτέλεσαν για εμάς έμπνευση για την επικοινωνία και τη στρατηγική των παγωτών ΕΒΓΑ για το 2016». 


Η συνεργασία του ALBA με την ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas αποδεικνύεται μια εξαιρετική πλατφόρμα για να γεφυρώσουμε το χάσμα που χωρίζει την ακαδημαϊκή γνώση με πρακτικές δεξιότητες, κάτι που αποτελεί καίρια πρόκληση για το εκπαιδευτικό σύστημα στην χώρα μας.

Εξερευνήστε περισσότερο αυτά τα θέματα

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας