Συνέντευξη Jean Francois Etienne

Στόχος μας είναι να κερδίσουμε και να πετύχουμε "Υγιή Ανάπτυξη".

Jean Francois Etienne - Interview March 2018

​«Η Unilever Hellas θα παραμείνει ένας από τους ισχυρότερους παίκτες στην κατηγορία των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών, κατέχοντας ηγετικές θέσεις στις περισσότερες κατηγορίες προϊόντων», δηλώνει ο Jean- François Etienne,  Γενικός Διευθυντής της Unilever  σε Ελλάδα, Κύπρο και Νοτιο-ανατολική Ευρώπη, σε συνέντευξή του στο πρώτο τεύχος του περιοδικού ''Business  News  Magazine''. 

Ο Jean-Francois Etienne, στην πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό έντυπο σημειώνει, μεταξύ άλλων, πως ο όμιλος, μετά την πώληση των μαργαρινών αλλά και των brands ελαιόλαδου στην KKR, έχει διασαφηνίσει πλήρως τις στρατηγικές επιλογές του για τη συνέχεια, στις οποίες και θα επικεντρώσει τις προσπάθειες και τις επενδύσεις του και προβλέπει πως η στρατηγική αυτή θα οδηγήσει την εταιρεία σε ένα λαμπρό μέλλον.

Jean Francois Etienne - Interview March 2018

"Το να αντιμετωπίζεις την «επόμενη μέρα» με την προοπτική της σταδιακής εξόδου από μια τόσο μεγάλη κρίση, είναι από μόνη της τεράστια πρόκληση και μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Κατά κάποιον τρόπο, για να προετοιμαστείς, πρέπει να έχεις σχεδιάσει τα πάντα, χωρίς να θέτεις σε κίνδυνο τη σταθερότητα όλου του «οικοδομήματος». 

Στη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στα σχέδια του Business unit της Unilever Νοτιοανατολικής Ευρώπης που αφορά τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Αλβανίας και της FYROM. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ενώ η Ελαΐς-Unilever Hellas  είναι μια πολύ ισχυρή εταιρεία, οι άλλες τρεις (FYROM, Κόσσοβο και Αλβανία) αποτελούν «λευκό χαρτί» και έχουν σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης. 

Αυτά κι άλλα πολλά κι ενδιαφέροντα μπορείτε να διαβάσετε στη συνέντευξή του.

Συνέντευξη στα ελληνικά (PDF | 674KB)

Εξερευνήστε περισσότερο αυτά τα θέματα

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας