ΕΛΙΚΑΡ-ειδικός έπαινος

Απενεμήθη ειδικός έπαινος στο Γρηγόρη Αντωνιάδη, Αντιπρόεδρο και Διευθυντή Επικοινωνίας & Σχέσεων με τα ΜΜΕ της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS, για την εισήγηση και την υποστήριξη προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης των Φίλων του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας (ΕΛΙΚΑΡ), το Διοικητικό Συμβούλιο απένειμε ειδικό έπαινο στο Γρηγόρη Αντωνιάδη, Αντιπρόεδρο και Διευθυντή Επικοινωνίας & Σχέσεων με τα ΜΜΕ της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS, για την εισήγηση και την υποστήριξη προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ανάμεσα στα προγράμματα που εισηγήθηκε και στήριξε την τελευταία δεκαετία ξεχωρίζουν η Ναυτική Εκστρατεία του Becel pro-activ στα ακριτικά νησιά, η Εκστρατεία Καρδιάς σε όλη την Ελλάδα, οι φετινές «Διαδρομές Καρδιάς», καθώς και πληθώρα Επιστημονικών Συνεδρίων, Δορυφορικών Συμποσίων και Ημερίδων για θέματα υγείας και διατροφής, σε πολλές ελληνικές πόλεις. Πρωτοβουλίες για τις οποίες συνεργάζεται όλα αυτά τα χρόνια με έγκριτους και αξιόπιστους φορείς, όπως το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος, «η συνεργασία μας με το ΕΛΙΚΑΡ την τελευταία δεκαετία είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες Έλληνες να ευαισθητοποιηθούν για την καρδιά τους. Στόχος κοινός είναι, και θα παραμείνει, το νούμερο αυτό να αυξηθεί δραματικά ώστε να επιτύχουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής και την υγεία των συνανθρώπων μας».

Σύντομο βιογραφικό Γ. Αντωνιάδη

Ο Γρηγόρης Αντωνιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο των Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στην Αγγλία, όπου απέκτησε M.Sc. in Economics από το Leeds University ως υπότροφος του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Προσλήφθηκε στην ΕΛΑΪΣ - UΝILEVER το 1984, όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα.

Ο Γ. Αντωνιάδης συμμετέχει επίσης σε κλαδικούς φορείς της χώρας μας. Είναι σήμερα Πρόεδρος του ΣΕΒΙΤΕΛ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου), Πρόεδρος του ΣΔΕ (Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος), Μέλος Δ.Σ. του ΕΒΕΠ (Ελληνικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά), Μέλος Δ.Σ. του ΣΕΒΤ (Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων), ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.

ΕΛΑΊΣ - Unilever Hellas A.E:

Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10, 145 64 Κηφισιά

+30 210 630 4500, +30 210 630 4600

Εξερευνήστε περισσότερο αυτά τα θέματα

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας