Γειτονιά αλληλεγγύης:Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas στηρίζει και φέτος την ελληνική οικογένεια

Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, στο πλαίσιο του προγράμματος «Γειτονιά Αλληλεγγύης», στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά τις οικογένειες των περιοχών που γειτνιάζουν με τα 3 εργοστάσιά της, που παράγουν προϊόντα όπως το Bιτάμ, το Άλτις, τη Hellmann’s, το Pummaro, την Κlinex, στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, το Νέο Φάληρο και τη Γαστούνη και τις αποθήκες της στο Σχηματάρι και το Ρέντη.

Replace this image

Η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS, στο πλαίσιο του προγράμματος «Γειτονιά Αλληλεγγύης», στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά τις οικογένειες των περιοχών που γειτνιάζουν με τα 3 εργοστάσιά της, που παράγουν προϊόντα όπως το Bιτάμ, το Άλτις, τη Hellmann’s, το Pummaro, την Κlinex, στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, το Νέο Φάληρο και τη Γαστούνη και τις αποθήκες της στο Σχηματάρι και το Ρέντη.

Replace this image

Έτσι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, περισσότεροι από 4.000 μαθητές Δημοτικών Σχολείων των συγκεκριμένων περιοχών έλαβαν δωρεάν μια σειρά βασικών σχολικών ειδών UNICEF. Με την επιλογή των σχολικών ειδών της UNICEF, η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS – πέρα από τις τοπικές κοινωνίες – στηρίζει και το σημαντικό έργο της παγκόσμιας οργάνωσης.

H Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS κα Μίνα Βαλαβάνη δήλωσε σχετικά: «Στη δύσκολη αυτή περίοδο, θεωρούμε υποχρέωσή μας τη στήριξη των «γειτόνων» μας. Τα χαμόγελα των 4.000 μικρών μαθητών και η μικρή «ανακούφιση» που προσφέραμε στους γονείς τους ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όλους εμάς που εργαστήκαμε εθελοντικά στο πρόγραμμα αυτό».

Τη συσκευασία των σχολικών ειδών ανέλαβαν με ιδιαίτερο ζήλο ομάδες εθελοντών-εργαζομένων της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS, χαρίζοντας μεγάλη χαρά στους μικρούς μαθητές αλλά και στους γονείς τους.

Η στήριξη αυτή της EΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS στους μαθητές των περιοχών αυτών και τις οικογένειές τους επεκτάθηκε και στην προσφορά καθαριστικών προϊόντων (Xλωρίνη Klinex, υγρά καθαρισμού CIF, κρεμοσάπουνα Lux, κ.ά.) σε περισσότερα από 60 σχολεία του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη.

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας σε ολόκληρο τον κόσμο, που αποτελεί μία από τις βασικές δεσμεύσεις του Παγκοσμίου Σχεδίου Δράσης της Unilever για την Αειφορία.

ΕΛΑΊΣ - Unilever Hellas A.E:

Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10, 145 64 Κηφισιά

+30 210 630 4500, +30 210 630 4600

Εξερευνήστε περισσότερο αυτά τα θέματα

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας