Η Unilever προσφέρει 50.000€ για την ενίσχυση του συλλόγου ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Η Unilever συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί ενέργειες προσανατολισμένες στις προκλήσεις τις εποχής.

Το Ιούνιο του 2013, η ΕΛΑΪΣ Unilever Hellas A.E. θα πραγματοποιήσει μια έντονη προωθητική ενέργεια σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων απορρυπαντικών, καθαριστικών και καλλυντικών στα super market!

Πιο συγκεκριμένα, αγαπημένες μάρκες καλλυντικών: LUX, AIM, ULTREX, TIMOTEI, SUNSILK, BADEDAS, PRODERM έρχονται να προσφέρουν Περισσότερη φροντίδα για σένα και το καλοκαίρι, σε ασυναγώνιστες τιμές έως και -40%!

Επίσης, το ΑστραφτοΧώροι σας καλωσορίζει και πάλι και σας υπόσχεται καθαριότητα και οικονομία με αγαπημένες μάρκες απορρυπαντικών & καθαριστικών: Skip, OMO, Cajoline, Klinex, Cif, Svelto με όφελος έως και 50%!

Ταυτόχρονα, με αγορές προϊόντων που συμμετέχουν στην ενέργεια συμβάλετε στην μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρώσουμε 50.000€* για την ενίσχυση της δημιουργίας Πρότυπου Κέντρου Φύλαξης και Αποκατάστασης παιδιών με ειδικές ικανότητες του Πανελληνίου Συλλόγου Φροντίδα.

* Το ποσό των 50.000 ευρώ έχει εκτιμηθεί βάσει ιστορικών στοιχείων πωλήσεων από παρόμοιες δραστηριότητες και θα διατεθεί με βάση τα έσοδα που θα πραγματοποιηθούν τον μήνα Ιούνιο 2013 από την διεξαγωγή των ενεργειών των Απορρυπαντικών –Καθαριστικών ( «ΑστραφτοΧώροι») & Καλλυντικών («Περισσότερη φροντίδα για σένα και το καλοκαίρι») από την ΕΛΑΪΣ Unilever Hellas A.E. Το ποσό υπολογίζεται ως το 0,4% του συνολικού αναμενόμενου τζίρου από την δραστηριότητα. 

Replace this image

Οι κωδικοί που συμμετέχουν στην ενέργεια από τα Καλλυντικά Unilσever είναι: Lux 750ml, Badedas 400ml & 750ml, AIM Οδοντόκρεμες/Οδοντόβουρτσες /Στοματικό Διάλυμα, Sunsilk Σαμπουάν/ Conditioner/ Μάσκα/ Κρέμα/ Σπρέυ, Ultrex Σαμπουάν, Timotei Σαμπουάν/ Conditioner/ Μάσκα & Proderm Σαμπουάν/ Αφρόλουτρα Βρεφικής & Παιδικής Φροντίδας και Μωρομάντηλα. 

Οι κωδικοί που συμμετέχουν στην ενέργεια από τα Απορρυπαντικά: Skip σκόνη 58/60μεζ., Skip υγρό 2,64/3lt.,Skip πανίσχυρο υγρό 875ml/1/1,26/1,47lt,OMO σκόνη 50/60μεζ., OMO υγρό 1,95lt , OMO συμπυκνωμένο υγρό 1lt, Cajoline μαλακτικό 750ml/1,5lt, Cif spray 500/750ml, Cif κρέμα 500ml, Cif υγρό πατώματος 1lt, Klinex Advance Χλωρίνη® 2lt, Klinex Ultra Χλωρίνη® 2lt, Klinex spray 750ml, Klinex wc gel 750ml,Klinex υγρά αντιβ.πανάκια 50τεμ., Svelto υγρό πιάτων 500ml.

ΕΛΑΪΣ- Unilever Hellas A.E:

Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10, 145 64 Κηφισιά

+30 210 630 4500
communications-hellas.unilever@unilever.com

Εξερευνήστε περισσότερο αυτά τα θέματα

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας