Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas είναι η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προάγει το μητρικό θηλασμό στην εργασία.

Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα του μητρικού θηλασμού, εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο και πρωτοποριακό «Πρόγραμμα Προαγωγής Μητρικού Θηλασμού», το οποίο στοχεύει στη συνέχιση του μητρικού θηλασμού μετά την επιστροφή των γυναικών στην εργασία τους.

Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas στηριζει το μητρικο θηλασμο

Replace this image

Είναι η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που δημιουργεί πρόγραμμα προαγωγής μητρικού θηλασμού στην εργασία

Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα του μητρικού θηλασμού, εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο και πρωτοποριακό «Πρόγραμμα Προαγωγής Μητρικού Θηλασμού», το οποίο στοχεύει στη συνέχιση του μητρικού θηλασμού μετά την επιστροφή των γυναικών στην εργασία τους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, η εταιρεία εγκαινίασε στις 7 Μαρτίου, στα κεντρικά γραφεία της στην Κηφισιά, έναν ιδιωτικό χώρο ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, ώστε να εξασφαλίζει στις εργαζόμενες μητέρες τις απαραίτητες συνθήκες για τη συλλογή και αποθήκευση του μητρικού γάλακτος.

Παράλληλα, σε συνεργασία με ειδικούς συμβούλους μητρικού θηλασμού, η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas αναλαμβάνει την προετοιμασία και ενημέρωση των γυναικών κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους για θέματα μητρικού θηλασμού, ενώ παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του θηλασμού καθώς και επιπλέον ημέρες άδειας λοχείας από όσες ορίζει ο νόμος.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος της εταιρείας κυρία Ηρώ Αθανασίου, «Mia από τις βασικές δεσμεύσεις του Σχεδίου Δράσης για την Αειφορία της Unilever διεθνώς είναι να βελτιώσουμε την υγεία και την ευημερία 1 δις ανθρώπων. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι ενέργειες που κάνουμε για τους ανθρώπους μας. Πρωτοβουλίες όπως τα ετήσια check up, τα σεμινάρια διακοπής καπνίσματος, το γυμναστήριο στα κεντρικά γραφεία, η εργασία από το σπίτι είναι απτά παραδείγματα αυτής της φιλοσοφίας. 

«Σε αυτές τις πρωτοβουλίες, έρχεται σήμερα να ενταχθεί και το νέο πρόγραμμα προαγωγής μητρικού θηλασμού. Αναγνωρίζοντας τη θρεπτική αξία του μητρικού γάλακτος, στόχοςμας είναι να διευκολύνουμε τις μητέρες-εργαζόμενες να προσφέρουν αυτό το δώρο ζωής στα μωρά τους».

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Μητρικού Θηλασμού της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas πραγματοποιείται με την ευγενή στήριξη του mitrikosthilasmos.com.

ΕΛΑΊΣ - Unilever Hellas A.E:

Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10, 145 64 Κηφισιά

+30 210 630 4500, +30 210 630 4600

Εξερευνήστε περισσότερο αυτά τα θέματα

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας