«Βουρτσίζουμε Μαζί» με την ΑΙΜ

Με μεγάλη επιτυχία και θερμή συμμετοχή του κόσμου ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Κινητής Οδοντιατρικής Μονάδας της ΑΙΜ σε Δήμους της Αττικής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Βουρτσίζουμε Μαζί».

Vourtsizoume mazi attiki Vourtsizoume mazi attiki

Σε διάστημα 3 μηνών (από τις 15 Μαρτίου μέχρι και τις 14 Ιουνίου) η Κινητή Μονάδα της ΑΙΜ επισκέφθηκε συνολικά 15 κεντρικά σημεία των Δήμων: Βριλησσίων, Αιγάλεω, Χαλανδρίου, Νίκαιας, Ν. Σμύρνης, Ηλιούπολης, Π. Φαλήρου, Αγ. Δημητρίου, Καλλιθέας, Αγ. Παρασκευής, Ζωγράφου, Αθηναίων (Αμπελόκηποι & Πλατεία Κοραή), Αμαρουσίου και Ιλίου.

Μικροί και μεγάλοι αγκάλιασαν το πρόγραμμα και με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τον σωστό τρόπο βουρτσίσματος και ενημερώθηκαν για τη φροντίδα των δοντιών τους. Συνολικά, η ΑΙΜ με την Κινητή Μονάδα ήρθε κοντά σε 11.000 άτομα, από τα οποία τα 4.000 παιδιά, δίνοντας τους την ευκαιρία να ελέγξουν τη στοματική τους υγεία στην ειδικά διαμορφωμένη Κινητή Μονάδα της ΑΙΜ, και να ενημερωθούν για τις σωστές συνήθειες στοματικής υγείας.

Στην επιτυχία του προγράμματος συνέβαλε ιδιαίτερα η καλή συνεργασία και η κινητοποίηση των Δήμων, που το έθεσαν υπό την αιγίδα τους, αλλά και η πολύτιμη προσφορά των εθελοντών οδοντιάτρων των Οδοντιατρικών Συλλόγων Αττικής και Πειραιά.

Παράλληλα, η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα της ΑΙΜ επισκέφθηκε στο αντίστοιχο διάστημα 40 σχολεία, παιδικούς σταθμούς και ιδρύματα, προσφέροντας δωρεάν οδοντιατρικό έλεγχο σε 5.000 παιδιά.

Το ταξίδι συνεχίζεται με επόμενο σταθμό στις αρχές Ιουλίου το νησί Αγκίστρι, όπου η έλλειψη οδοντιατρείου αναγκάζει τους κατοίκους να μετακινούνται στην κοντινή Αίγινα ή ακόμη και στον Πειραιά για οδοντιατρική περίθαλψη.

Το πρόγραμμα «Βουρτσίζουμε Μαζί» απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και αποτελεί ακόμα μία πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης της ΑΙΜ, που ως πρωτοπόρος στη στοματική φροντίδα έχει θέσει ως στόχο τη βελτίωση της στοματικής υγείας των Ελλήνων. Από την αρχή της χρονιάς και μέσα από δράσεις για το ευρύ κοινό σε super market και μεγάλα εμπορικά κέντρα, αλλά και με την περιοδεία της Κινητής Οδοντιατρικής Μονάδας, το πρόγραμμα έχει προσεγγίσει συνολικά περίπου 45.000 άτομα, προσφέροντας ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την υιοθέτηση σωστών συνηθειών στοματικής υγείας.

Η ΑΙΜ φροντίζει εδώ και χρόνια το χαμόγελό μας με εξειδικευμένα προϊόντα που προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία. Η νέα οδοντόκρεμα AIM Expert Protection για όλη την οικογένεια, είναι η πιο εξελιγμένη οδοντόκρεμα ΑΙΜ που έγινε ποτέ! Εμπνευσμένη από τη σύσταση των οδοντιάτρων για συνδυαστική χρήση οδοντόκρεμας, οδοντικού νήματος και στοματικού διαλύματος, προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία και είναι 3 φορές πιο δυνατή κατά της οδοντικής πλάκας*, όπως και αν είναι το χαμόγελό σας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας της ΑΙΜ και την πρωτοβουλία “Βουρτσίζουμε Μαζί», μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της ΑΙΜ στο FACEBOOK,

www.facebook.com/AIM.gr

*σύγκριση με απλή φθοριούχο οδοντόκρεμα. Αποτέλεσμα κλινικής μελέτης.

ΕΛΑΊΣ - Unilever Hellas A.E:

Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10, 145 64 Κηφισιά

+30 210 630 4500, +30 210 630 4600

Εξερευνήστε περισσότερο αυτά τα θέματα

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας