Βράβευση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Στην πρόσφατη διοργάνωση των ΠΑΕΓΑΕ TRANSPORT & LOGISTICS AWARDS 2015, η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas κατέκτησε δύο βραβεία για τις βέλτιστες πρακτικές της εφοδιαστικής της αλυσίδας.

Vravefsi logistics

Στην πρόσφατη διοργάνωση των ΠΑΕΓΑΕ TRANSPORT & LOGISTICS AWARDS 2015, η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas κατέκτησε δύο βραβεία για τις βέλτιστες πρακτικές της εφοδιαστικής της αλυσίδας, ενός τομέα που συμβάλλει καθοριστικά στη λειτουργία και την πορεία της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas διακρίθηκε με:

  • ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ για τη Διοίκηση του Κέντρου Αποθήκευσης & Διανομής της εταιρείας στο Σχηματάρι
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Sustainability» για την καταμέτρηση και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος στα logistics της εταιρείας

Ο Γιώργος Μαυραγάνης, Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas δήλωσε σχετικά: «Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas διακρίνεται στον ετήσιο θεσμό των Transport & Logistics Awards, τα οποία αποσκοπούν στην αναγνώριση και επιβράβευση καινοτόμων πρακτικών στον νευραλγικό τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics. Πιστοί στον στόχο για διαρκή βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών μας και αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με οδηγό το Παγκόσμιο Σχέδιο Δράσης μας για την Αειφορία».

ΕΛΑΊΣ - Unilever Hellas A.E:

Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10, 145 64 Κηφισιά

+30 210 630 4500, +30 210 630 4600

Εξερευνήστε περισσότερο αυτά τα θέματα

Πίσω στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε πάντα σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με την Unilever και τους ειδικούς μας ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλο τον κοσμο.

Επικοινωνηστε μαζι μας