Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Γιατί για ένα ακόμα χαμόγελο, μπορείς να κάνεις το μεγαλύτερο ταξίδι.

Ολοκληρώθηκε για φέτος το ταξίδι της ΑΙΜ με την Ομάδα Αιγαίου σε 13 νησιά

AIM & ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

Με τον πιο ουσιαστικό τρόπο, ολοκληρώθηκε για φέτος το ταξίδι της ΑΙΜ με την Ομάδα Αιγαίου σε 13 νησιά, όπου εξετάσθηκαν και ενημερώθηκαν γονείς και παιδιά για τους κανόνες στοματικής υγείας με την παρουσία εθελοντή οδοντίατρου.

Χάρη στην στήριξη χιλιάδων καταναλωτών και μέσα από αποκλειστική ενέργεια στα καταστήματα ΑΒ, το ταξίδι της ΑΙΜ «έκλεισε» στην ακριτική Θύμαινα όπου χτίστηκε η 1η παιδική χαρά, προσφέροντας χαμόγελα σε όλα τα παιδιά του νησιού!

Πρόκειται για μια ακόμη ξεχωριστή πρωτοβουλία της ΑΙΜ με την Ομάδα Αιγαίου, που αποδεικνύει πως όταν υπάρχει όραμα και θέληση, μπορείς να φτάσεις παντού για ένα ακόμα χαμόγελο… όσο μακριά και αν βρίσκεται! Γιατί το χαμόγελο δεν πρέπει να λείπει από κανένα παιδί.

Αυτός, άλλωστε, είναι και ο στόχος της ΑΙΜ, μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης «Βουρτσίζουμε Μαζί», που πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα: να φροντίζει τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων, παρέχοντας δωρεάν οδοντιατρικούς ελέγχους και ενημέρωση σχετικά με τη στοματική υγιεινή.

Δείτε τo video με την δημιουργία της παιδικής χαράς εδώ:

AIM & ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

Λίγα λόγια για την Ομάδα Αιγαίου

Για 22 συναπτά έτη, η Ομάδα Αιγαίου, δραστηριοποιείται στα μικρά και ακριτικά νησιά του Αιγαίου προσφέροντας, σε αμιγώς εθελοντική βάση, κοινωνικές και ιατρικές υπηρεσίες, στοχεύοντας πάντα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των ακριτικών νησιών του αρχιπελάγους. Ταυτόχρονα προωθεί τα ιδεώδη του εθελοντισμού, της συμμετοχής και της κοινωνικής προσφοράς.

Λίγα λόγια για την Κινητή Μονάδα της ΑΙΜ

Εδώ και 25 χρόνια, η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα της ΑΙΜ επισκέπτεται σχολεία, κατασκηνώσεις και κεντρικά σημεία σε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να έχουν εξεταστεί έως σήμερα περισσότερα από 350.000 παιδικά χαμόγελα.