Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Το Trust and Use υποδέχεται το LiveSmart Της Unilever!

Τα εκτυπώσιμα κουπόνια LiveSmart εντάχθηκαν στο TrustandUse και Θα είναι πλέον διαθέσιμα και χωρίς εκτύπωση για τους καταναλωτές μέσω του Trust and Use.

Τα εκτυπώσιμα κουπόνια LiveSmart εντάχθηκαν στο Trust andUse

Πλέον το καταναλωτικό κοινό των κουπονιών LiveSmart της Unilever έχει την ελευθερία κινήσεων και απεριόριστων δυνατοτήτων εξαργύρωσης κουπονιών χωρίς δύσκολες διαδικασίες.

«Με μεγάλη χαρά και περηφάνεια, λέει ο Γιώργος Παπαδημητρίου co-founder του Trust and Use, καλωσορίζουμε τη Unilever και τα κουπόνια LiveSmart στο Trust and Use!

Στα πλαίσια του οράματός μας, να δημιουργούμε χαρούμενους καταναλωτές προσφέροντας εύκολες διαδικασίες και ποικιλία προϊόντων χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που συνεργαζόμαστε με μια μεγάλη πλατφόρμα κουπονιών δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες της να μπορούν να χρησιμοποιούν κουπόνια για τα προϊόντα Unilever και χωρίς να τα εκτυπώνουν!»

Μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες των σημερινών καταναλωτών είναι η αποφυγή δύσκολων διαδικασιών όταν πρόκειται για τα κουπόνια των προϊόντων που χρησιμοποιούν. Με τον πρωτοποριακό τρόπο που λειτουργεί η πλατφόρμα του Trust and Use δίνει λύση σε αυτά τα προβλήματα.

Το μέλλον είναι η απλούστευση της καθημερινότητας τόσο των καταναλωτών όσο και των αλυσίδων και εταιρειών. Οι δυνατότητες που παρέχει η πλατφόρμα Trust and Use για τα εκτυπώσιμα κουπόνια διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τις εταιρείες αλλά και τις αλυσίδες καθώς αποφεύγονται λάθη αλλά και η χρονοβόρα διαδικασία του clearing που απαιτείται έως σήμερα.

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Trust and Use με τη Unilever, μέσω των κουπονιών LiveSmart , έχουν προγραμματιστεί ξεχωριστές και πρωτοποριακές phygital ενέργειες που θα ενθουσιάσουν το κοινό!