Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Δυνατή η Unilever Food Solutions στη HORECA 2018!

Δημοσιευμένο:

Μέσος όρος ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Στη φετινή HORECA 2018, όπως και κάθε άλλη χρονιά, η Food Solutions δεν έμεινε μόνο στο περίπτερο! Διοργάνωσε και δύο events που κατάφεραν να ξεχωρίσουν!

Food Solutions Horeca exhibition 2018

Η Unilever Food Solutions συμμετείχε για 6η συνεχή χρονιά στη μεγαλύτερη έκθεση για τα ξενοδοχεία & τη μαζική εστίαση στην Ελλάδα, τη 13η HORECA. Η φετινή ΗORECA 2018 κατάφερε να ξεχωρίσει από τις άλλες χρονιές, αφού τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ήταν η πιο ποιοτική και στοχευμένη έκθεση που είχε γίνει ποτέ. Περισσότεροι από 125.000 επαγγελματίες από 49.000 επιχειρήσεις επισκέφτηκαν την έκθεση που φιλοξένησε πάνω από 550 εκθέτες του ξενοδοχειακού & του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι chef της Unilever Food Solutions παρουσίασαν προτάσεις & λύσεις με προϊόντα Knorr & Hellmann's. Στη Lipton οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις 2 νέες γεύσεις από την premium σειρά Lipton Πυραμίδες, Χαμομήλι - Μέλι, και Λεμόνι. Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Unilever Food Solutions έκανε συνέργεια με το OOH Ice Cream, προσφέροντας παγωτό Carte D'or.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στο μεγάλο λανσάρισμα της φετινής χρονιάς, τη νέα σειρά Knorr World Cuisines. Ο Brand Ambassador και διάσημος chef Γκίκας Ξενάκης «ταξίδεψε» τους επισκέπτες στις γεύσεις του κόσμου, με οδηγό τη νέα σειρά Knorr World Cuisines και συνοδοιπόρους πιάτα εμπνευσμένα από Ταϊλάνδη, Μεξικό, Αμερική, Ασία και Μεσόγειο.


Την Παρασκευή 9/2, ο chef δημιούργησε συνταγές αποκλειστικά για τα ξενοδοχεία και παρουσίασε ιδέες να εμπλουτίσουν το μπουφέ τους. Οι επισκέπτες δοκίμασαν εξωτικές, ethnic και μεσογειακές συνταγές και πιάτα εμπνευσμένα από Ταϊλάνδη, Μεξικό, Αμερική, Ασία και Μεσόγειο. Την Κυριακή 11/2, ο chef εστίασε στην τριλογία: Burger-Μεζεδοπωλείο-Σουβλάκι και έφερε τις παγκόσμιες γεύσεις στα τοπικά μας πιάτα!

Food Solutions horeca 2018

Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από τον κόσμο για το νέο e-shop της Unilever Food Solutions. Η ομάδα εξηγούσε τα πλεονεκτήματα της online αγοράς, τον τρόπο παραγγελίας, το νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και τα μοναδικά δώρα που μπορούν να κερδίσουν. Επίσης όσοι επισκέπτες έκαναν την εγγραφή τους στο e-shop είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε κλήρωση για ένα Sous vide Roner.

Η Unilever Food Solutions ανανεώνει το ραντεβού του με τη HORECA για την επόμενη χρονιά, με περισσότερα νέα και δυνατή παρουσία στο μεγαλύτερο γεγονός του επισιτιστικού κλάδου.​ ​

Μάθετε περισσότερα στο Food Solutions site

Επάνω