Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

AIM. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, κάθε χαμόγελο μετράει

Δημοσιευμένο:

Μέσος όρος ανάγνωσης: 3 Λεπτά

AIM. Ένα χαμόγελο κάνει τα πάντα να φαίνονται καλύτερα.

Προστατεύουμε τα χαμόγελα

Η ΑΙΜ καταθέτει με την καρδιά της όλες της τις δυνάμεις για να προσφέρει προστασία, μέσα από διάφορες δράσεις, σε όλα εκείνα τα χαμόγελα που δοκιμάστηκαν περισσότερο σ’ αυτή την παγκόσμια κρίση.

Με δεκαετίες εμπειρίας στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση σχετικά με την στοματική υγιεινή, στόχος μας είναι να έρθουμε πιο κοντά με τις κοινότητες όλου του κόσμου για να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Προστατεύουμε τα χαμόγελα μέσα από δημιουργικές συνεργασίες

Η ΑΙΜ, σε συνεργασία με τοπικούς κοινωνικούς φορείς, προστατεύει το χαμόγελο όσων το έχουν περισσότερο ανάγκη:

Στηρίζουμε κοινωνικές δομές

Mε την PRAKSIS, την ανεξάρτητη ανθρωπιστική Οργάνωση που καταπολεμά τον κοινωνικό και οικονομικό αποκλεισμό ευπαθών κοινωνικά ομάδων και υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους, όπως είναι και η πρόσβαση στην υγεία, ενώσαμε τα χέρια για να στηρίξουμε τη λειτουργία του Οδοντιατρείου της στο Community Center (Πολυϊατρείο) Αθηνών. Πρόκειται για μια κοινωνική δομή και ένα κοινωνικό οδοντιατρείο, που προσφέρει ανακούφιση και φροντίδα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν θέματα στοματικής υγείας και δεν έχουν δυνατότητα ιατρικής περίθαλψης. Όλες οι υπηρεσίες της PRAKSIS παρέχονται δωρεάν και χωρίς κριτήρια.

Βουρτσίζουμε μαζί με τα παιδιά

Σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» προσφέρουμε τα απαραίτητα προϊόντα στοματικής υγιεινής σε ιδρύματα και φορείς που στηρίζει η Ένωση, για να εξασφαλίσουμε ότι περισσότερα από 1000 παιδιά και έφηβοι θα έχουν τα εφόδια για τη σωστή φροντίδα των δοντιών τους. Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» αγκαλιάζει περισσότερους από 200 φορείς για παιδιά πανελλαδικά.

Αυξάνουμε την προσφορά μας μέσω της διαφήμισής μας

Η πλατφόρμα Good-Loop λειτουργεί ως μια online διαφημιστική εταιρεία που προβάλλει το έργο μεγάλων επιχειρήσεων, συγκεντρώνοντας ταυτόχρονα χρήματα για τους κοινωφελείς σκοπούς τους. Η ΑΙΜ συμμετέχει στην πλατφόρμα αυτή με αποτέλεσμα, μέρος των διαφημιστικών εσόδων από την καμπάνια που τρέχει η μάρκα αυτή την περίοδο, να κατευθύνεται στην οργάνωση PRAKSIS, για τη στήριξη των δωρεάν και προς όλους υπηρεσιών του κοινωνικού Οδοντιατρείου της στο Community Center (Πολυϊατρείο) Αθηνών και στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για το πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», με στόχο τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, για δεκάδες χιλιάδες άπορες οικογένειες και παιδιά πανελλαδικά.

Οι εταιρικές δράσεις μας στην Ελλάδα

Ως μάρκα «με σκοπό», συμμετέχουμε με χαρά και υπερηφάνεια σε όλες τις δράσεις αλληλεγγύης της ΕΛΑΪΣ Unilever-Hellas, που έχουν σκοπό να βελτιώνουν το βιοτικό επίπεδο των λιγότερο προνομιούχων συνανθρώπων μας. Έτσι, την περίοδο της πανδημίας η εταιρεία μας στάθηκε, μεταξύ άλλων, στο πλευρό του Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας απολυμαντικά, τρόφιμα και προϊόντα προσωπικής φροντίδας και στοματικής υγιεινής στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης, καθώς και τη νέα δομή αστέγων του Δήμου.

Οι εταιρικές δράσεις μας ανά τον κόσμο

Με την εμφάνιση της πανδημίας η μητρική Unilever, στην οποία ανήκει και η ΑΙΜ, ανακοίνωσε ένα πακέτο βοήθειας 153 εκ. δολαρίων σε παγκόσμιο επίπεδο, με τη μορφή δωρεών σε σαπούνια, αντισηπτικά, χλωρίνη και τρόφιμα για τη μάχη κατά του νέου ιού.

Σ’ αυτό το πακέτο περιλαμβάνονται:

  • Δωρεά προϊόντων αξίας τουλάχιστον 76 εκ. δολαρίων στο COVID Action Platform του World Economic Forum, που υποστηρίζει φορείς και οργανισμούς παγκόσμιας υγείας στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν την πανδημία. Επιπλέον, η Unilever προσάρμοσε υπάρχουσες γραμμές παραγωγής σαπουνιού, σε γραμμές παραγωγής απολυμαντικών, με σκοπό τη χρήση τους σε νοσοκομεία, σχολεία και άλλα ιδρύματα.
  • Οι δωρεές προϊόντων, οι συνέργειες και τα προγράμματα ευαισθητοποίησης για θέματα ατομικής υγιεινής, όπως το πλύσιμο των χεριών, υλοποιούνται μέσω εθνικών αρχών υγείας και ΜΚΟ, με στόχο την υποστήριξη ομάδων πληθυσμού που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Γιατί σήμερα, περισσότερο από ποτέ, κάθε χαμόγελο μετράει.

Η αποστολή μας "Κάθε Χαμόγελο Μετράει" είναι ίσως πιο σημαντική από κάθε άλλη φορά. Ένα χαμόγελο σ’ αυτούς τους πρωτόγνωρους καιρούς είναι μια έκφραση αλληλεγγύης που μας κρατά ενωμένους, καθώς και ένα σύμβολο ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο..

Επάνω