Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Δωρεά καθαριστικών-απολυμαντικών προϊόντων σε Δήμους & άλλους φορείς

Δημοσιευμένο:

Μέσος όρος ανάγνωσης: 1 Λεπτό

Klinex. Διαχρονική αποστολή μας, ένα περιβάλλον υγιεινό, καθαρό και προστατευμένο.

klinex logo

Ένα περιβάλλον υγιεινό, καθαρό και προστατευμένο, κατά το δυνατόν, από μικρόβια και ιούς είναι η διαχρονική αποστολή της Klinex, η οποία έχει καταγραφεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως ο ειδικός της απολύμανσης. Παράλληλα, σε όλο αυτό το διάστημα η μάρκα δεν παύει να αποδεικνύει σταθερά και έμπρακτα τη στήριξή της προς την ελληνική κοινωνία, μέσα από ποικίλες δράσεις που εμπίπτουν στους τομείς της δραστηριότητάς της.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η Klinex προσφέρει τη στήριξη αυτή, θέτοντας τις δυνάμεις της στην υπηρεσία κοινωνικών φορέων που έχουν αυξημένες ανάγκες υγιεινής καθαριότητας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Έτσι, προχώρησε σε δωρεά άνω των 10.000 λίτρων καθαριστικών και απολυμαντικών προϊόντων σε Δήμους της χώρας μας και σε φορείς όπως το Γηροκομείο Αθηνών, το ΕΚΑΒ, το πυροσβεστικό σώμα καθώς και το Υπουργείο Υγείας για την κάλυψη απολυμαντικών αναγκών νοσοκομείων.

Άλλωστε, διαχρονικό μέλημα της Klinex είναι η υγιεινή καθαριότητα στους χώρους όπου ζουν, μαθαίνουν, εργάζονται και γενικά δραστηριοποιούνται οι συνάνθρωποί μας από τη νέα γενιά μέχρι την τρίτη ηλικία.


www.klinex.gr

Επάνω