Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip δίπλα στις ευπαθείς ομάδες

Δημοσιευμένο:

Μέσος όρος ανάγνωσης: 2 Λεπτά

#SkipTousDiaxorismous. Δικαίωμα στο καθαρό ρούχο για όλους.

skip laundry

Στην κρίσιμη περίοδο για τη δημόσια υγεία που διανύει η χώρα μας, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip - το οποίο εδώ και 4 χρόνια στηρίζει την πρόσβαση ευπαθών ομάδων στο καθαρό ρούχο - συνεχίζει με αφοσίωση την κοινωφελή δράση του.

Συγκεκριμένα, πέρα από την λειτουργία της δομής που έχει δημιουργήσει στον Κόμβο Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, προχώρησε σε δωρεά στεγνωτηρίων στις νέες δομές αστέγων του Δήμου Αθηναίων, καθώς και δωρεά απορρυπαντικών για το πλύσιμο των ρούχων στο Γηροκομείο Αθηνών.

Με την ανάγκη για καθαρό ρούχο να είναι πιο έντονη από ποτέ, λόγω της πανδημίας του Covid19, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip κάνει πράξη το μήνυμα #SkipTousDiaxorismous ανάμεσα στα ρούχα τα δικά μας και του άλλου, πρεσβεύοντας το δικαίωμα στο καθαρό ρούχο για όλους.

«Κεντρικό μας μέλημα είναι να είμαστε εκεί όπου υπάρχει η ανάγκη για καθαρό ρούχο, χωρίς διαχωρισμούς. Γι’ αυτό και πέρα από τη σταθερή δομή που λειτουργεί από το 2016, βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας, του Ματιού και της Κινέττας με την κινητή μας μονάδα, και σήμερα στεκόμαστε στο πλευρό άλλων ευπαθών ομάδων», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Αλιφραγκή, Marketing Manager Απορρυπαντικών της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas.

Στα 4 χρόνια δράσης του το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip έχει προσφέρει:

skip laundry logo

187.500 πλύσεις αγάπης και έχει πλύνει περισσότερους από 1500 τόνους ρούχων συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Επάνω