Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Η Ελαΐς-Unilever Hellas δίπλα στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Δημοσιευμένο:

Μέσος όρος ανάγνωσης: 1 Λεπτό

Unilever sign

Σε Εύβοια και Πελοπόννησο, προχώρησε ήδη στην αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης.

Η Ελαΐς-Unilever Hellas ανταποκρινόμενη στις ανάγκες όσων έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Εύβοια και την Πελοπόννησο, προχώρησε ήδη στην αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης.

Έτσι, παραδώσαμε πάνω από 4000 κούτες απολυμαντικών & καθαριστικών για οικιακή χρήση Klinex και Seventh Generation, απορρυπαντικών ρούχων Skip, σαμπουάν και αφρόλουτρων Dove και Love Beauty and Planet και αντισηπτικών χεριών Lifebuoy και Klinex.

Ο Andrew Kennedy, General Manager South East Europe δήλωσε "Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την στήριξη των συμπολιτών μας. Η Unilever έχει αναλάβει παγκοσμίως την δέσμευση να προστατεύσει την φύση και τα δάση μέσω συγκεκριμένων πρωτοβουλιών.

Ως κύριος υποστηρικτής της διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή COP26 τον προσεχή Νοέμβριο, η Unilever θα ενώσει τη φωνή της με άλλους φορείς απέναντι στην κλιματική και φυσική κρίση με στόχο να μην αυξηθεί η μέση παγκόσμια θερμοκρασία πάνω από 1,5° C τα επόμενα χρόνια.

Στην Ελαΐς-Unilever Hellas, θα μείνουμε πιστοί στη δέσμευση για προστασία της φύσης και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συμβάλουμε στην αποκατάσταση των δασικών περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές".

Επάνω